Suns pozē fotogrāfam, lai imitētu ideālo Madonnas albuma vāka foto (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Suns Makss ir ideāls modelis, lai imitētu slavenas popmūziķes albuma vāciņus
Suns Makss ir ideāls modelis, lai imitētu slavenas popmūziķes albuma vāciņus Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram", @max_et_vincent

Popmūzikas karalienei Madonnai jau sen nekas nav jāpierāda. Viņa ir stila un mūzikas ikona, kura velta savu enerģiju arī dažādiem labdarības projektiem, kā arī sniegusi finansiālu atbalstu savas dzimtās pilsētas Detroitas organizācijām. 2021. gada oktobrī nāca klajā Madonnas autobiogrāfiskā koncertfilma “Madame X”. 2021. gada MTV balvu pasniegšanas ceremonijā Madonna kārtējo reizi šokēja skatītājus ar izaicinošu tērpu, sagādājot sociālo tīklu lietotājiem materiālu, par ko runāt vēl ilgi. Savukārt franču modes fotogrāfs Vensāns Florē pēdējos gadus ir veltījis savdabīgam mākslas projektam, kura centrālais varonis ir viņa suns Makss, raksta interneta portāls “Bored Panda”.

Projekta nosaukums ir “Maxdonna”. Makss, tērpies Vensāna mājās šūtos kostīmos, pozē fotogrāfam, precīzi atdarinot Madonnas albumu vāciņu ikoniskās fotogrāfijas.

Makss pozē fotogrāfijai, kas atdarina albuma vāku Madonnas singlam "Music"
Makss pozē fotogrāfijai, kas atdarina albuma vāku Madonnas singlam "Music" Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram", @max_et_vincent

Vensāns jau iepriekš atzinis, ka ir liels Madonnas mūzikas cienītājs. Ja nu kādam radušās raizes par dzīvnieka ekspluatāciju, Vensāns uzsver, ka Maksa labsajūta viņam ir svarīga un ka viss process notiek rotaļājoties.

“Ja fotosesijai būs plānota cepure, es to iegādāšos jau pāris nedēļas iepriekš, lai tā kļūtu par Maksa spēļmantiņu, līdz ar to pozēšana kamerai vēlāk viņam nešķiet nekas dīvains.”

Sagatavošanās fotosesijai Vensānam prasīja aptuveni 8 mēnešus, iekļaujot kostīmu šūšanu.

Šī gada augustā tapa jaunākais foto – albuma “La Isla Bonita” vāciņa fotogrāfijas versija kopā ar Maksu.

Jaunākais Vensāna un Maksa mākslas darbs – albuma "La Isla Bonita" vāciņa imitācija
Jaunākais Vensāna un Maksa mākslas darbs – albuma "La Isla Bonita" vāciņa imitācija Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram", @max_et_vincent

“Šīs fotogrāfijas ir mans cieņas un mīlestības apliecinājums māksliniecei, kura ir man svarīga. Ar šo projektu es varu izpaust savas radošās idejas, ko man ne vienmēr izdotos realizēt komerciālos darbos”.

Suns Makss un Madonnas "Bedtime Stories" albuma vāks
Suns Makss un Madonnas "Bedtime Stories" albuma vāks Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram", @max_et_vincent

Vensāns īpaši uzsver, ka Makss dara tikai un vienīgi to, kas viņam sagādā prieku pašam, nekas nav uzspiests.

Maksa un Vensāna kopīgi veidoto attēlu albuma “Like a Virgin” vākam Madonna pat pārpublicēja savā “Instagram” kontā.

“Kad to uzzināju, priecājos kā mazs bērns!” saka Vensāns.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu