Vairākās Rīgas apkaimēs piestās vakcinācijas autobuss (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Šodien, 22. oktobrī, vairākās Rīgas apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 īpašos vakcinācijas autobusos, informēja Rīgas domē.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.

Vakcinācijas autobuss būs pieejams no plkst.7 līdz 10 Hospitāļu ielā 1, kā arī no plkst.16 līdz 20 pie veikala "Depo" Rīgas-Siguldas šosejā 6. No plkst.11 līdz 15 vakcinēties būs iespējams pie veikala "Lidl" Eizenšteina ielā 81 un tirdzniecības centra "Elkor" Brīvības gatvē 201.

Tāpat vakcīnas būs pieejamas no plkst.16 līdz 20 pie "Lido" atpūtas centra Krasta ielā 76, kā arī no plkst.11 līdz 15 pie veikala "Maxima" Saharova ielā 20a.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu