Vadītāju slimības dēļ tiek atcelti vairāki reģionālie autobusu reisi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien un sestdien, 30.oktobrī, tiks atcelti vairāki autobusu reisi sešos maršrutos virzienā uz Madonu un Cesvaini, informē Autotransporta direkcija.

Ņemot vērā, ka vairāki SIA "Madonas ceļu būves SIA" šoferi ir saslimuši, šodien un 30.oktobrī tiks atcelti vairāki reisi maršrutā Madona-Cesvaine-Mentes, Cesvaine-Lapukrogs, Madona-Cesvaine-Vairogi, Madona-Ļaudona-Sāviena, Madona-Sausnēja-Bites un Madona-Jaunāmuiža-Mārciena.

Šodien tiks atcelti maršruta Madona-Cesvaine-Mentes reiss, kas Madonas autoostā tiek sākts plkst.15.40, pieturā Vairogs - plkst.7.20, bet pieturā Mentes - plkst.7.40 un 16.40, maršruta Cesvaine-Lapukrogs reiss, kas pieturā Cesvaine tiek sākts plkst.8.20 un 11.20, bet pieturā Lapukrogs - plkst.8.37 un 11.37, maršruta Madona-Cesvaine-Vairogi reiss, kas pieturā Cesvaine tiek sākts plkst.12 un pieturā Vairogs - plkst.12.15, maršruta Madona-Ļaudona-Sāviena reiss, kas Madonas autoostā tiek sākts plkst.6.40 un pieturā Pāpuļi - plkst.7.50, kā arī maršruta Madona-Sausnēja-Bites reiss, kas Madonas autoostā tiek sākts plkst.6.30 un 14.10, bet pieturā Bites - plkst.8.05 un 15.45.

Savukārt 30.oktobrī netiks izpildīti maršruta Madona-Cesvaine-Vairogi reiss, kas Madonas autoostā tiek sākts plkst.18.20 un pieturā Vairogs - plkst.19, kā arī maršruta Madona-Jaunāmuiža-Mārciena reiss, kas Madonas autoostā tiek sākts plkst.6.40 un pieturā Mārciena - plkst.7.10.

Slēgtie reisi nodrošina skolēnu pārvadājumus, kā rezultātā skolēnu brīvlaikā, kā arī sestdienās un svētdienās šajos autobusos pasažieru skaits ir ļoti mazs - vidēji reisā ir neviens vai līdz trim pasažieriem.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu