Otrdien Jūrmalā notiks izbraukuma vakcinācija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

No otrdienas līdz 7.novembrim dažādās Jūrmalas apkaimēs būs iespēja vakcinēties pret Covid-19 speciāli aprīkotā izbraukuma vakcinācijas mikroautobusā, informē pašvaldība.

Otrdien no plkst.10 līdz 12 vakcinēties būs iespējams Ķemeros, Tukuma ielā 20, bet no plkst.13 līdz 16 - Kauguros, Talsu šosejā 25, pie veikala "Maxima".

3.novembrī vakcinācijas autobuss no plkst.10 līdz 12 uzturēsies Valteros, Piekrastes ielā 31, pie veikala "Indra7". Savukārt no plkst.13 līdz 16 tas atkal būs Kauguros, Talsu šosejā 25, pie veikala "Maxima".

Ceturtdien, 4.novembrī, no plkst.10 līdz 12 vakcinēties būs iespējams Priedainē, Lielajā prospektā 10, bet no plkst.13 līdz 16 - Buļļuciemā, pie veikala "Vesko".

5.novembrī vakcīnbuss no plkst.10 līdz 12 būs pieejams Dzintaros, Ķemeru ielā 15, pie veikala "Vesko", bet no plkst.13 līdz 16 - Lielupē, Viestura ielā 25, pie veikala "Maxima".

Sestdien, 6.novembrī iedzīvotāji no plkst.10 līdz 12 varēs vakcinēties Slokā, pie tirdzniecības centra "Liedags", bet pēcpusdienā no plkst.13 līdz 16 vakcinēties būs iespējams atkal Lielupē, Viestura ielā 25, pie veikala "Maxima".

Svētdien no plkst.10 līdz 12 vakcinācijas autobuss atradīsies pie dzelzceļa stacijas "Asari, bet no plkst.13 līdz 16 - Majoros, Majoru stāvlaukumā.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētā "dzīvās rindas" principa jeb iepriekšēja reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam - pasei vai eID.

Pieejamās vakcīnas būs "Pfizer/BioNTech" ražotā "Comirnaty" un "Johnsons&Johnsons" ražotā "Janssen". Vakcīnbusi katrā no apstāšanās vietām būs divas līdz četras stundas. Vakcināciju nodrošinās AS "Veselības centru apvienība".

Vakcīnas pret Covid-19 iedzīvotāji var saņemt Jūrmalā arī Dubultu poliklīnikā Slokas ielā 26, Jūrmalas slimnīcā Vienības prospektā 19/21, Kauguru Veselības centrā Raiņa ielā 98A un Nacionālajā rehabilitācijas centrā "Vaivari" Asaru prospektā 61.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu