Mazās Kleo lieta: izmeklē, vai nolaupītājs darbojās viens (1)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Austrālijas policija izmeklē, vai 36 gadus vecais vīrietis, kurš no kempinga nolaupīja četrgadīgo Kleo, darbojās viens, vai arī viņam bija kāds līdzzinātājs, vēsta raidorganizācija BBC.

Pagājušonedēļ Kleo sveika un vesela tika atrasta ieslēgta vīrieša mājā. Viņa bija pazudusi 18 dienas. 

Terensam Darelam Kellijam izvirzītas apsūdzības nolaupīšanā. Pagājušās nedēļas piektdienā viņš no Karnarvonas tika pārvests uz stingrā režīma cietumu Pērtā. 

"Šonedēļ mēs mēģinām noskaidrot, vai bija iesaistīts vēl kāds cilvēks. Tāpēc joprojām esam šeit," policijas pārstāvis Kamerons Bleins sacīja žurnālistiem Karnarvonā, kas atrodas 900 kilometru attālumā no Pērtas.

Policija aicinājusi atsaukties vietējos iedzīvotājus, kuri pēdējo nedēļu laikā kontaktējušies ar Kelliju.

Sākotnēji izmeklētāji uzskatīja, ka Kellijs darbojies viens, taču nesen izdevumā "Daily Mail" izskanēja, ka tiekot izmeklēta informācija, ka kāda sieviete esot Kellijam palīdzējusi pieskatīt Kleo.

Policija trešdien atrada Kleo ieslēgtu mājā Karnarvonā, Austrālijas ziemeļrietumos, apmēram 75 kilometru attālumā no vietas, kur meitene 16.oktobrī pazuda.

Kleo nakts laikā pazuda no mātes un viņas dzīvesbiedra uzslietās telts kempingā pie Karnarvonas pilsētas, kur uz piepūšamā matrača gulēja līdzās mazās māsas gultiņai. Kad Kleo māte, kura gulēja otrā telts istabā, no rīta pamodās, Kleo bija pazudusi un telts durvis bija atvērtas.

Māja, kurā Kleo bija ieslēgta, atrodas aptuveni sešu minūšu brauciena attālumā no viņas ģimenes mājas Karnarvonā. Taču Kleo ģimene nebija pazīstama ar Kelliju.

Kelliju kopš aizturēšanas jau divas reizes nācies nogādāt slimnīcā, jo viņš pats sevi savainojis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu