Desmitiem auto uz trim stundām iesprūst lamatās aiz Tesla, kam "izbeigusies" baterija (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reditt

Elektromobilis tuvākajā nākotnē kļūs par galveno privātā transportlīdzekļa formu. Daudzi automobilisti lādējamos spēkratus lieto jau sen un pie to specifiskajām vajadzībām ir pieraduši. Tai pašā laikā var gadīties situācijas, kad auto lietotājs nav pietiekami uzmanīgs un baterija izlādējas nelaikā un nevietā.

Tieši tā gadījās kāda Tesla Model 3 braucējam Londonā, kad viņš Vestfīldā brauca augšup pa lielveikala daudzstāvu stāvvietas šaurajām ejām un pēkšņi apstājās. 

Kā sociālajā vietnē Reddit raksta lietotājs henrylondon1988, Tesla pēkšņi apstājusies Parking režīmā, jo tās baterijā beigušās enerģijas rezerves. Var jau gadīties, bet šajā gadījumā tas nudien notika ļoti nepiemērotā vietā - netālu no lielveikala stāvvietas augšējā stāva, turklāt aiz Tesla ar laiku rindiņā sastājās desmiti citu automašīnu, vēsta The Sun.

To vadītāji noteikti nebija priecīgi par radušos situāciju, jo stāvvietas uzbrauktuvē pavadīja  trīs stundas. Vai viņi tika līdz augšai? Nē. Viņi pēc ilgās gaidīšanas cits pēc cita  atpakaļgaitā nobrauca no piektā stāva un devās kur kurais.

Jāteic, ka Reddit lietotāju vidū izcēlās diskusija par veikala pārstāvju attapību, jo teorētiski jau viņi varēja sagādāt pagarinātājus īslaicīgai elektromobiļa palādēšanai, lai tas var uzbraukt vismaz līdz nākamajam stāvam. Cita lieta, ja pa rokai nebija Tesla lādētāja adaptera.

Lai kā, šis ir kārtējais atgādinājums, ka elektromobili lietot ir jauki, tomēr baterijas uzlādes līmenis vienmēr ir jāpatur redzeslaukā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu