Video ⟩ Dzērājšoferis Lienes ielā pa ietvi bēg no policijas, sabojā astoņus auto un uzbrauc gājējam (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Spraigi notikumi ceturtdien pievakarē ap plkst. 18 risinājās Lienes ielā, Rīgā. Tur kāds Chrysler Voyager vadītājs bija sācis bēgšanu no policijas, izmantojot gājējiem paredzēto ielas daļu.

TVNET lasītāja Edo iesūtītajā video redzams brīdis, kad tumšais minivens diezgan lielā ātrumā pārvietojas pa ietvi Lienes ielas kreisajā pusē, braucot Krāsotāju ielas virzienā.

Pa brauktuvi viņam tikmēr seko Valsts policijas ekipāža un vēl kāds auto līdzīgā ātrumā, savukārt gājējiem, kas tobrīd atradās uz ietves nācās pamukt malā vai patverties vārtrūmē.

Kā TVNET pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāiste Līna Kaļķe, "11. novembrī, ap pulksten 18.00 Valsts policija saņēma informāciju par to, ka Rīgā, Lienes ielas apkārtnē kāds Chrysler automašīnas vadītājs, iespējams, vada savu transportlīdzekli atrodoties reibumā."

"Pēc brīža likumsargi fiksēja minēto transportlīdzekli, taču tā vadītājs, ieraugot likumsargus, uzsāka bēgšanu. Minētais transportlīdzekļa vadītājs Lienes ielā sabojāja sešas stāvošas automašīnas, pēc tam, nogriežoties uz Sparģeļu iela, sabojāja vēl divas stāvošas automašīnas, ka arī uzbrauca gājējam.

Sparģeļu ielā policijai izdevās Chrysler vadītāju aizturēt. Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis spēkratu vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī izelpā konstatētas 1,6 promiles alkohola. Par šo pārkāpumu ir uzsākts kriminālprocess.

Tāpat vīrietim sastādīti vairāki administratīvo pārkāpumu lēmumi – gan par divu ceļu setiksmes negadījuma vietu atstāšanu, gan vairākkārt luksofora aizliedzošā signāla neievērošanu un citiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem," - tā Līna Kaļķe.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu