Izbraukuma vakcinācija notiks Rēzeknes un Alūksnes novadā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Pirmdien izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 notiks Rēzeknes un Alūksnes novadā, informē Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Izbraukuma vakcinācijā tiks potēts ar "Moderna", "Johnson&Johnson", bet jauniešiem līdz 25 gadiem tiks piedāvāta "Pfizer"/"BioNTech" vakcīna.

Rēzeknes novadā izbraukuma vakcinācija no plkst.9 līdz 10.30 notiks Verēmu pagasta kultūras namā, no plkst.11.30 līdz 13 - Lendžu pagasta kultūras namā, no plkst.14 līdz 15.30 - Bērzgales pagasta kultūras namā, un no 16.30 līdz 18 - Ilzeskalna pagasta tautas namā.

Alūksnes novadā izbraukuma vakcinācija notiks no plkst.9 līdz 12 Pededzes pagasta tautas namā.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir). Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva, vai cita likumiskā pārstāvja klātbūtne, kā arī dokumenti - likumiskajam pārstāvim pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu, proti, ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara.

Latvijā iedzīvotājiem ir pieejamas visas Eiropas Zāļu aģentūrā apstiprinātās vakcīnas pret Covid-19. Savukārt vakcinācijas pakalpojumu var saņemt pie ģimenes ārstiem, ārstniecības iestādēs, vakcinācijas punktos, tirdzniecības centros un izbraukuma vakcinācijā. Iedzīvotājiem vecumā no 80 gadiem tiek piedāvāta iespēja saņemt vakcīnu mājās.

Informācija par vakcinācijas iespējām ir pieejama NVD mājaslapā vai zvanot pa tālruni 8989.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu