Mūrniece: NA sevi ir apliecinājusi kā stabilu un uzticamu valdības partiju (22)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (no kreisās) piedalās Nacionālās apvienības ikgadējā kongresā, kurā spriež par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks vēlēts partijas priekšsēdētājs, valdes locekļi un komisiju pārstāvji.
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (no kreisās) piedalās Nacionālās apvienības ikgadējā kongresā, kurā spriež par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks vēlēts partijas priekšsēdētājs, valdes locekļi un komisiju pārstāvji. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālā apvienība (NA) sevi ir apliecinājusi kā stabilu, profesionālu un uzticamu valdības partiju, kas devis rezultātu un ir ievērojami vairojis partijas iespējas, prasmes un pieredzi, šodien NA kongresā sacīja partijas biedre, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece.

Viņa akcentēja, ka NA ir izdevies arī palielināt savu politiskās atbildības jomu - iegūstot partijas pārziņā Ekonomikas ministriju. Mūrniece stāstīja, ka NA ir atbildīga par tautsaimniecības izaugsmi, un kopā ar Zemkopības ministrijas vadīšanu tā esot liela atbildība un iespēja parādīt NA kapacitāti valstij svarīgo jautājumu pārvaldībā.

Mūrniece uzskata, ka partija var būt gandarīta par padarīto.

Vienlaikus viņa atgādināja, ka nākamgad gaidāmas 14.Saeimas vēlēšanās, kurās būs daudz jāstrādā un jācīnās par atbalstu NA politiskajiem mērķiem.

"Stipri pamati ir nepieciešami ikvienam no mums. Tie vienmēr NA ir noturējuši stalti un stabili, arī sarežģītos laikos. Stipri pamati veido vēlētāju uzticību mūsu partijai daudzu gadu garumā," klāstīja Saeimas priekšsēdētāja, piebilstot, ka jo stiprāki pamati, jo drošāk iespējams noturēties grūtību un izaicinājumu priekšā.

Politiķe akcentēja, ka drošība, cīņa pret populismu, atbalsts ģimenēm un kultūrai, tautsaimniecības uzplaukums - ir NA uzdevumi nākotnei. "Mums kā partijai būs atkal jāparāda savas spējas un prasmes šos uzdevumus izpildīt, nodrošināt savai tautai valstiskumu šodien un vienmēr," pauda Mūrniece.

Jau ziņots, ka šodien notiek NA ikgadējais kongress, kurā spriedīs par partijas tuvākajiem mērķiem un prioritātēm, kā arī tiks vēlēta partijas vadība.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu