Par "DelfinGroup" patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītāju kļūst Sanita Zitmane (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
AS "DelfinGroup" patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītāja Sanita Zitmane.
AS "DelfinGroup" patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītāja Sanita Zitmane. Foto: Publicitātes foto

Par nebanku kreditētājas AS "DelfinGroup" patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītāju kļuvusi Sanita Zitmane, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Zitmanes atbildība būs patēriņa aizdevumu, klientu servisa, mārketinga un aktīvās pārdošanas attīstība.

Pēdējos četrus gadus Zitmane bija atbildīga par uzņēmuma kreditēšanas produktu stratēģiju un uzņēmuma operāciju pārvaldību "Twino" grupas Latvijas aizdevumu operāciju uzņēmumā SIA "OC Finance", kas pārstāv zīmolu "Moneza". Zitmane piedalījās mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanas produktu, kā arī aizdevumu risinājumu fiziskām personām izstrādē un ieviešanā, vadīja projektu izstrādes komandu un dažādus informācijas tehnoloģiju projektus, piedalījās "Twino" grupas stratēģisko projektu īstenošanā.

Pieredzi produktu izstrādē un attīstībā Zitmane guvusi arī bankā "Citadele", kur bija atbildīga par sadarbības partneru tīkla izveidi un vadīja sadarbības sākšanu ar finanšu salīdzināšanas platformu brokeriem.

Jaunu attīstības projektu pieredze iegūta arī apdrošināšanas nozarē, strādājot tādos uzņēmumos kā "If P&C Insurance", "Colemont FKB Latvia" un "UniCredit Insurance Broker".

"DelfinGroup" koncerna apgrozījums 2020.gadā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pieauga par 9%, sasniedzot 23,7 miljonus eiro, vienlaikus koncerna peļņa pieauga par 11,4% un bija 3,9 miljoni eiro.

Kompānija "DelfinGroup" reģistrēta 2009.gadā. Līdz 2012.gada jūnija beigām kompānija strādāja ar nosaukumu "Lombards24.lv", bet tad mainīja nosaukumu uz "ExpressCredit". Savukārt par "DelfinGroup" kompānija pārtapa 2020.gada februāra sākumā.

"DelfinGroup" pamatkapitālu pašlaik veido 45 319 594 akcijas, bet kompānijas pamatkapitāls 4 531 959 eiro. Uzņēmuma akcionāri ir SIA "L24 Finance" (57,53%), kuras patiesie labuma guvēji ir Aigars un Linda Kesenfeldi, Agrim Evertovskim piederošās SIA "EC Finance" (18,81%) un SIA "AE Consulting" (8,83%), kā arī uzņēmuma vadības komanda (3,08%). 11,75% akciju atrodas brīvā publiskā apgrozībā "Nasdaq Riga" Baltijas Oficiālajā sarakstā.

Uzņēmums strādā ar zīmoliem "Banknote" un "Vizia". Šā gada 30.jūnijā "DelfinGroup" kompānijām bija 92 filiāles 38 Latvijas pilsētās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu