Žurnāla “Forbes” krāšņāko Ziemassvētku egļu foto galerija, kurā iekļuvusi arī Latvija (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

ASV biznesa žurnāls “Forbes” izveidojis savu sarakstu ar 22 pasaules krāšņākajām un iespaidīgākajām Ziemassvētku eglēm, kuru vidū ir arī Rīgā uzstādītā izglītojošā egle, kas veidota no pārstrādājamiem atkritumiem. To uzstādīja Rīgā, Līvu laukumā, un egle ir piesaistījusi daudzu pasaules mediju uzmanību.

Laikā, kad daudzās Eiropas pilsētās ir atcelta Ziemassvētku tirdziņu rīkošana, šis krāšņais rotājums turpina priecēt vietējo un iebraucēju acis un prātus.

“Forbes” sarakstā iekļuvušas arī slavenā Ņujorkas egle Rokfellera centrā Ņujorkā, kas tiek iedegta katru gadu nākamajā trešdienā pēc Pateicības dienas.

Kopš 1997. gadā šī egles atklāšana tiek arī translēta televīzijā vairākiem miljoniem skatītāju. Šī tradīcija Ņujorkā norit jau kopš 1933. gada. Vašingtonas egli iepretim ASV Kapitolijam ik gadu iededz jau kopš 1963. gada, un to nocērt kādā no ASV valsts mežiem.

Šogad Ziemassvētku egles garums bija 26 metri, un tā nākusi no Kalifornijas štata ziemeļrietumiem.

Egle Līvu laukumā tika uzstādīta “Clean R” sociālās kampaņas “Nenoroc nākotni mēslos!” laikā. Ar kampaņu un iespaidīgo egli uzņēmums vēlējās pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību apdomībai pirkumos, tostarp aicina uz racionālāku dāvanu izvēli svētku laikā un rosina iedzīvotājus aktīvāk šķirot atkritumus, kas ir pārstrādājami jaunās lietās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu