Kristina Deivisa rupji atbild uz komentāriem par viņas ķermeni un vecumu (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

56 gadus vecā aktrise Kristina Deivisa publiski paudusi neapmierinātību par komentāriem internetā, kas skar viņas vecumu un ķermeņa aprises.

Lai gan aktrises alter ego - Šarlote Jorka HBO seriāla "Un tā tas laiks paiet" ("And Just Like That...") turpinājumā atbalsta sirmu matu krāsošanu un plastiskās operācijas, Kristinai Deivisai ir apnikuši paparaci centieni filmēšanas laukumā "dabūt sliktus attēlus" no 50+ gadu vecajām zvaigznēm. 

"Ikviens vēlas komentēt mūsu matus, seju, ķermeni utt. Un šīs vēlmes intensitātes līmenis mums bija šoks,"

viņa sacīja laikrakstam "Times".

"Es jūtos dusmīga, bet nevēlos tā justies. Es neskatos komentārus, kaut gan zinu par tiem," viņa piebilst par internetā esošajiem komentāriem par viņas "bumbierveida" figūru. 

"Mediji katru nedēļu rakstīja par manu "bumbierveida" figūru, ko es tobrīd neuzskatīju par komplimentu," viņa saka. "Tas man radīja diezgan lielu stresu, jo es nevarēju no tā izvairīties. Man šķiet, ka tas notiks atkal...

Bet es arī zinu, ka būšu atklāta: F **k you, cilvēki, nāciet šurp un dariet to tad labāk," skarba savos vārdos ir Kristena. 

"Tā ir problēma sociālajos medijos - jūs nezināt, ko šie cilvēki dara. Viņi vienkārši met uz tevi bumbas. Un tas mani sadusmo!"

Atgādinām, ka skatītāju iemīļotais seriāls, kas skatāms "LMT Viedtelevīzijā", aizsākās 1994. gadā un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas (kopumā 94 sērijas), stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā – Keriju Bredšovu (Sāra Džesika Pārkere), Mirandu Hobsu (Sintija Niksona), Samantu Džonsu (Kima Ketrela) un Šarloti Jorku (Kristīna Deivisa). Seriāls ir bagātīgi godalgots: 54 Emmy nominācijas – iegūti septiņi apbalvojumi, un 24 Golden Globe nominācijas – iegūtas 8 godalgas.

Seriāls piedzīvoja arī divas filmu ekranizācijas - 2008. gadā tika uzņemta pirmā "Seksa un lielpilsētas" filma, kurai 2010. gadā sekoja tās otrā daļa (Sex and the City un Sex and the City 2). Šajās filmās piedalījās visas četras seriāla aktrises. Bija paredzēta arī trešā "Seksa un lielpilsētas" filma, taču Samantas lomas atveidotājas Kimas Ketrelas atteikuma dēļ tā netapa.

Jaunajā sezonā uz ekrāniem atgriežas Pārkeres, Niksonas un Deivisas tēlotās varones – Kerija, Miranda un Šarlote, tomēr skatītājus šajā sezonā diemžēl nepriecēs iemīļotā un ekstravagantā Samanta Džonsa, norāda HBO pārstāvji. Arī jaunajā sezonā Kima Ketrela ir atteikusi dalību, taču, kā mierina seriāla veidotāji, Samantas tēls netiks aizstāts – kā ceturtā varone šajā sezonā uztverama pati notikuma vieta, dzīvīgā Ņujorkas pilsēta.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu