Gada nogales brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Gada nogales brīvdienās, no 24. decembra līdz 26.decembrim un 31.decembrī, strādās atsevišķas VAS "Latvijas pasts" nodaļas lielākajos tirdzniecības centros, bet 1.janvārī pasta nodaļas nestrādās,  informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Valsts noteiktajās svētku brīvdienās 24., 25., 26. un 31.decembrī atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas Rīgā, Mārupē, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī un Liepājā. Šo nodaļu saraksts un darbalaiki pieejami "Latvijas pasta" mājaslapā.

Brīvdienās sūtījumu saņemšanai būs pieejami vairāki desmiti "Latvijas pasta" pakomātu visā valsts teritorijā atbilstoši tirdzniecības centru darbalaikiem.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) izmaksātās pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 24.decembrī, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 23.decembrī.

"Latvijas pasts" atgādina, ka šogad pēdējais sūtījumu piegādes datums pirms Ziemassvētkiem ir 23.decembris, bet pirms gadumijas - 30.decembris.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā apmēram 3200 darbinieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu