Partijas "Latvijas attīstībai" kongresā veidos jaunu institūciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs piedalās biedrības "Latvijas Formula 2050" rīkotajā ekspertu konferencē "Politiskās kultūras loma Latvijas ilgtspējīgā attīstībā: problēmas, izaicinājumi un kopsakarības"
Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs piedalās biedrības "Latvijas Formula 2050" rīkotajā ekspertu konferencē "Politiskās kultūras loma Latvijas ilgtspējīgā attīstībā: problēmas, izaicinājumi un kopsakarības" Foto: Paula Čurkste/LETA

Šodien notiks partiju apvienībā "Attīstībai/Par!" ietilpstošās partijas "Latvijas attīstībai" (LA) kongress, kurā tiks veidota jauna institūcija - partijas konvents, informēja LA pārstāvis Kristiāns Vasiļevskis.

Partijas sanāksme notiks plkst.11 Bauskā, Bauskas Kultūras centrā, Kalna ielā 18.

Plānots, ka konvents nodrošinās vēl lielāku biedru iesaisti partijas lēmumos un politikas veidošanas procesos, un tajā tiks pārstāvēti visi partijas reģionālo nodaļu vadītāji. Kongresā tiks ievēlēti arī partijas Ētikas komisijas locekļi.

Partijas sanāksmē plānots debatēt par Latvijas nākotnes mērķiem un partijas uzdevumiem to īstenošanai.

Kongresa delegātus uzrunās partijas līdzpriekšsēdētāji Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs un Cēsu novada domes deputāte Elīna Stapulone, kā arī aizsardzības ministrs Artis Pabriks, AP Saeimas frakcijas vadītājs Juris Pūce un citi LA līderi.

Tāpat kongresā notiks biedru diskusija par dezinformāciju un vārda brīvību - "Vai vārda brīvībai ir robeža?" - un partijas tradicionālās "Brīvā mikrofona" debates.

Pie ieejas būs jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments un kongresa laikā būs jālieto sejas aizsargmaskas. Pasākums notiks saskaņā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskā drošības noteikumiem, paredzot fiksētas, personalizētas sēdvietas delegātiem un papildus arī testēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu