Ko uzdāvināt Dvīnim Ziemassvētkos? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Enerģijas strūklaka, lielā interese par apkārtējo pasauli un lieliskā humora izjūta ir Dvīņu noteicošās īpašības. Dāvanas izvēle vistiešākajai zodiaka zīmei, kurai varētu pietrūkt vien kronīša!

Aktualitāte ir galvenais kritērijs, kas jāņem vērā, izvēloties dāvanu šīs zīmes pārstāvjiem. Dvīņi vienmēr ir modes tendenču augšgalā. Viņiem ļoti patīk aktīvi patērēt informāciju, tāpēc, ja vēlaties piesaistīt uzmanību, jums nāksies viņus gandrīz ar varu atraut no iemīļotas grāmatas, vēstures raidījuma televīzijā vai sociālajiem tīkliem. 

Dvīņi savas enerģijas un dzīvesprieka dēļ parasti izskatās daudz jaunāki par savu vecumu. Viņi to pierāda ar savu piemēru: 50 ir jaunais 30! Tāpēc paturiet to prātā un, izvēloties dāvanu 35 gadus vecam Dvīnim, vispirms ir jādomā par 25-gadīgo interesēm.

Dāmai

Dvīne bieži ir sociālo mediju zvaigzne vai žurnālistikas profesionāle. Viņai ļoti patīk rakstīt un, iespējams, bērnībā viņa sapņoja kļūt par stilīgu rakstāmpiederumu vai grāmatu veikala īpašnieci. Tāpēc eleganta pildspalva ar viņas iniciāļiem vai Dvīnes interesējošas tēmas bilžu grāmata būs sapņu dāvana.

Dāvanu karte SPA palīdzēs mazināt nogurumu no Dvīņu aktīvā dzīvesveida, bet atpūta kādā viesnīcā īpaši patiks, jo kā zinām, Dvīņi ir īstas "ciema slotas", kas mīl mainīt lokācijas. Rūpējies par viņu – viņa to novērtēs! 

Runājot par ādas kopšanas līdzekļiem, jums vajadzētu pievērst uzmanību tieši ķermeņa losjoniem un krēmiem ar ziedu aromātu, kas ļoti patīk Dvīņiem. Ja dāviniet smaržas tad tikai tās, kuras Dvīne ir pati iecienījusi. Tā kā Dvīnes ir tiešas un atklātas, viņas nemulsinās arī dāvana no intīmpreču veikala. Ja plānojat dāvāt rotaslietas, tad derēs rotaslietas ar citrīnu. Citrīns ir bezrūpīga prieka simbols, tas pats, kas tik ļoti raksturīgs Dvīnēm. 

Kungam

Zinātkārajam un sabiedriskajam Dvīņu vīrietim  "grāmata ir labākā dāvana". Paturiet prātā, ka tai noteikti ir jābūt bestselleram, kuru vēl viņš nav izlasījis. Kā alternatīvu grāmatai varat apsvērt eksotiskas svešvalodas kursus vai kādu ekstrēmu piedzīvojumu. Šim komunikāciju karalim derēs arī jauns, jaudīgs un funkcionāls viedtālrunis. Dvīņi novērtēs šāda veida uzmanību. Dvīņu vīrieši ir arī nenogurstoši ceļotāji, kam stilīga ceļojumu soma vai jauns koferis noderēs. Neaizmirstiet par intrigu: ievietojiet ceļojuma somā kādu pārsteigumu. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu