Ko uzdāvināt Vēzim Ziemassvētkos? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Meklējam dāvanu jutekliskākajiem un romantiskākajiem zodiaka zīmes pārstāvjiem!

Jaunais gads un Ziemassvētki ir ģimenes svētki un, kā izrādās, vismīļākie tiem, kuri dzimuši Vēža zīmē. Viņiem galvenais ir ģimenes un mājas komforts. Vēžus iepriecina viss, kas saistīts ar mājas iekārtošanu, komforta radīšanu un gardu ēdienu pagatavošanu. Šīs zīmes meitenes ir ultrasievišķīgas, taču bieži priekšplānā izvirza sava mīļotā intereses. Ja esat iemīlējies Vēža meitenē, pārbaudīts veids, kā viņu iekarot, ir likt viņai justies kā princesei. Vēzis ir pārdomāts un gādīgs partneris, kurš nekad neaizmirsīs partnera dzimšanas dienu. Ir svarīgi parādīt, cik viņš jums ir svarīgs un ka esat gatava par viņu rūpēties. Varbūt Vēzis nedaudz protestēs un teiks, ka tik daudz laika un enerģijas viņam nebūtu jātērē, bet ticiet man, viņš klusībā priecāsies!

Dāmai

Vēža zīmi pārvalda Mēness, tāpēc viņai patīk mistika un ezotērika. Tomēr arī glamūrs un diskrēta greznība ir tuvas lietas Vēžu sievietei. Nepalaid garām iespēju iepriecināt jauko dāmu ar zīda, mežģīņotu naktskreklu vai kleitu 40 gadu glamūra stilā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm visbiežāk ir graciozi pleci un maigi samtaina āda, tāpēc neaizmirstiet par šīm detaļām, izvēloties viņai dāvanu. Starp citu, Vēzim piemērotākā ir sniegbalta un ziloņkaula krāsa. No rotas lietām pērles ir vislabākā rota ūdens stihijas pārstāvjiem - Vēžiem. Pērļu virtene lieliski izskatīsies uz viņas mirdzoši caurspīdīgās ādas. Pērles ir tīrības, sirsnības un līdzjūtības simbols. Vēžu dāmas ir arī lieliskas pavāres, tāpēc pat jauna putu karote vai stilīga salātu bļoda viņu iepriecinās. 

Kungam

Vīrieša melnbalts foto portrets sudraba rāmī vai greznā fotoalbumā ir drošs veids kā atstāt spēcīgu iespaidu uz Vēža kungu. Ticiet, viņš ir sentimentālāks, nekā šķiet. Vīrietis - Vēzis sirdī vienmēr paliek bērns, tāpēc viņu var viegli iepriecināti arī ar kādu mini dronu vai motorlaivu ar pulti. Vēzim ļoti patīk gatavot kaut ko garšīgu un neparastu, tāpēc viņam noteikti patiks eksotisku ēdienu recepšu grāmata. Vēzis neatteiksies arī no profesionāla kafijas automāta, bet arī gavilēs par dažādu gardumu pārtikas grozu. Vēži mīl savu ģimeni un ar interesi pēta paši savu dzimtas koku. Pagatavojiet oriģinālu dāvanu: uzaiciniet viņu veikt DNS testu, kurā uzzina savas dzimtas vēsturi. Iespējams, ka tavs Vēzis ir tāls Zviedrijas karaļa radinieks vai sena karaļa pēctecis.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu