Ko uzdāvināt Lauvai Ziemassvētkos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Stilīgs, iespaidīgs un karalisks ─ nav viegli ignorēt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus. Tāpēc jāizvēlas viņiem atbilstoša dāvana!

Šīs zīmes pārstāvjiem/ēm ir ļoti spēcīga enerģija un harisma. Lauvas bieži ir līderi un to patiešām izbauda. Lauvas arī labi pārzina kultūru un modi. Viņām ir iedzimta smalka gaumes izjūta. Viņi ir ļoti radoši, bieži saistīti ar vizuālo mākslu, mūziku vai teātri. Sabiedriskās, dāsnās un augstsirdīgās Lauvas ir karaļi jebkurā ballītē, bet paturiet prātā, ka ir diezgan grūti atrast dāvanu tik neparastam cilvēkam. Viņu majestāti iepriecinās kaut kas patiešām neparasts un unikāls.

Dāmai

Pirmais noteikums, izvēloties dāvanu Lauvenei, - dāvanai ir jābūt izcilai savā kategorijā! Otrais noteikums ir interesants dizains vai iesaiņojums. Šokolāde? Labi, bet pievienojiet šokolādes kastei vairākus desmitus sarkanu rožu. Praktiskāka alternatīva ir smaržas, bet ar izsmalcinātu pudelītes dizainu. Maza melna kleitiņa vienmēr noderēs, ideālā gadījumā no "Chanel", bet labu iespaidu atstās arī melna zīda apakšveļa no zināma dizainera kolekcijas vai masīvas zīmola saulesbrilles. Tā kā Lauvas pēc būtības ir priekšnesumu meistari, jūsu dāma būs sajūsmā arī par karaoke sistēmu, kā arī ar prieku dosies uz jauna mūzikla pirmizrādi. Rotaslietas? Tikai rubīni, ko romieši sauca par "ziedu starp akmeņiem"!

Kungam

Greznība ir atslēga uz Lauvas sirdi! Sākumā jūs varat viņam piedāvāt iedzert franču īsto šampanieti un pēc tam uzdāvināt smalku rokaspulksteni ar gravējumu (pulkstenim jābūt ar apaļu ciparnīcu - saules formā, kas sargā Lauvas). Viņš būs pateicīgs, ja neaizmirsīsit par viņa nozīmi pirmssvētku nemieros un radīsiet laiku pasūtīt personīgu gravējumu. Lauva neiebildīs pavadīt dienu smalkā SPA salonā, kur varēs sajust citu rūpes par viņu no kāju pirkstiem līdz matu galiņiem. Stilīgi aksesuāri ir vēl viens veids, kā iegūt šo lepno cilvēku labvēlību. Taču neaizmirstiet, ka maciņam vai aproču pogām jābūt unikālām! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu