Ko uzdāvināt Jaunavai Ziemassvētkos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Analītiskā domāšana, praktiskums un pedantiskums ir visizplatītākās Jaunavas zīmē dzimušo cilvēku īpašības. Mēģināsim izpatikt lielākajiem racionālistiem!

Jaunavām patīk privātums, un, ja šķiet, ka viņas ir klusas atturībnieces, patiesībā viņas ir seksīgas, burvīgas un ļoti dvēseliskas personības! Galvenais, kas vienmēr jāatceras par Jaunavām, ir viņu apbrīnojamā spēja pamanīt detaļas. Viņas zina, ka lielākā daļa cilvēku atklājas sīkumos, tāpēc Jaunavas acs jau pirmajās sekundēs saskata visus tavus trūkumus. Jaunavas nevēlas publiski izrādīt savas jūtas un viņas mulsina spilgti, koši tērpi un ārēja izrādīšanās. Bet Jaunavām nekad nav problēmu ar komunikāciju: šī zīme lieliski vada kā draugu tā diplomātiskas sarunas. Dažas Jaunavas dievina arī rokdarbus: adīšanu, izšūšanu un modes dizainu. 

Dāmai

Bieži vien Jaunavu dāmām ļoti patīk viss, kas saistīts ar roku kustībām. Kā tad būtu ar kaligrāfijas kursa sertifikātu? Tagad tas ir modē un viņai šajā mākslā noteikti veiksies izcili. Kaligrāfija nešķiet pārāk aizraujoša? Iespējams, labākā dāvana tad būs dāvanu karte klavierspēles mācībām vai daudzfunkcionāla šujmašīna. Ja draudzenei jau ir viss nepieciešamais savam hobijam, tad ļoti iespējams, ka pārpūlētajiem pirkstiem nepieciešama atpūta un dāvanu karte uz vairākām spa procedūrām. Jaunavām patīk būt koptām un sportiskām, tāpēc viņas iepriecinās arī fitnesa zāles abonements. Ja plāno dāvināt smaržas, Jaunava dod priekšroku selektīviem aromātiem ar koksnes, pikantām un citrusaugļu notīm. No rotaslietām vislabāk Jaunavām derēs rotas ar hrizolītu. Starp citu, šis gaiši zaļās krāsas akmens bija viens no karalienes Kleopatras iecienītākajiem.

Kungam

Jaunavas džentlmenis parasti pārsteidz ar darbu ātrumu un produktivitāti. Uzdāvini viņam nelielu portatīvo datoru vai funkcionālu viedtālruni, un uzreiz atradīsies starp vēlamām personām. Var noderēt arī oriģināla dizaina galda lampa. Šīs zīmes vīrieši parasti rūpīgi uzrauga savu veselību un nav vienaldzīgi pret sportu, kas nozīmē, ka viņi ar lielu pateicību pieņems sporta zāles abonementu vai priecāsies par stilīgu sporta somu treniņiem. Tomēr Jaunavas vīrieši nepavisam nav aizrāvušies ar veselīgu dzīvesveidu un dažreiz neiebilst palutināt sevi ar kādu kokteiļa glāzi, tāpēc glāzes vai šeikeris arī noderēs. Neaizmirstiet par Jaunavas mīlestību pret rokdarbiem, tāpēc viņam saimniecībā noteikti noderēs elektriskā urbjmašīna vai instrumentu komplekts. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu