Ko uzdāvināt Svariem Ziemassvētkos? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Svari ir sabiedrības dvēsele. Mēģināsim atrast kaut ko neticami noderīgu viņiem kā prezentāciju.

Dažreiz šķiet, ka Svari pazīst visus un visi pazīst viņus. Viņi gandrīz vienmēr ir laimīgi precējušies un neiebilst darboties kā savedēii ne tikai romantiskos nolūkos, bet arī biznesā. Svari vienmēr ir laipni, burvīgi un eleganti. Viņi ir tādi cilvēki, kuri nosaka tendenci, nevis seko tai. Viņi vienmēr ir informēti par aktualitātēm. Ja nepieciešams, Svari var parādīt savu dzelžaino spēku, taču parasti viņi izvairās no agresijas.

Patiesībā tikai daži cilvēki, kuri spēj palikt vienaldzīgi pret Svaru šarmu. Svariem ir arī lieliska stila izjūta, tāpēc izvēlēties dāvanu šādam cilvēkam var būt nedaudz biedējoši. Patiesībā uzdevums nav tik grūts, tikai jāievēro daži noteikumi.

Dāmai

Šīs augstākās sabiedrības mīlules dievina stilīgus aksesuārus. Kā būtu ar melnu, bārkstīm rotātu zīda šalli? Vai stilīgu vaboles formas piespraudīti ar pusdārgakmeņiem? 

Svari prasmīgi lieto smaržas un ķermeņa losjonus – tas ir viens no viņu šarma noslēpumiem. Bet viņi nav sajūsmā par pazīstamo klasiku un bieži dod priekšroku nestandarta kompozīcijām un smaržu eksperimentiem.

Ja domā par apakšveļu, tad pievērs uzmanību gaiši rozā vai arī smaragdzaļiem toņiem. neaizmirsti par mežģīnēm - tās ļoti patīk Svariem. Izvēloties rotaslietas, zini, ka Svaru akmens ir zils safīrs. Šis akmens ir lieliski apvienots ar Svaru atklātību un sirsnību: senie cilvēki uzskatīja, ka safīram ir mistisks spēks, kas uzlabo intuīciju un atbaida ļaunos garus.

Kungam

Pār šo kungu valda Venera, viņam patīk mūzika un dejas. Vienkāršākais veids, kā apburt Svaru vīrieti, ir uzdāvināt viņam stilīgas austiņas ar lielisku skaņu vai biļetes uz rokkoncertu. Arī vinila plates ir oriģināla un stilīga ideja. Svari ir arī lieliski individuālisti, tāpēc pēc pasūtījuma izgatavots krekls vai dārgas aproču pogas ir labs variants. Svariem ļoti patīk spēlēties ar stilu, tāpēc noderēs jaunākās luksusa kolekcijas saulesbrilles. Svaru vīrieši godina draudzīgas tikšanās un, iespējams, jau ilgu laiku ir domājuši par laba nerūsējošā tērauda fondī komplekta iegādi. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu