Ko uzdāvināt Strēlniekam Ziemassvētkos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti piedzīvojumu meklētāji un sapņaini filozofi vienā personā. Mēģināsim izvēlēties piemērotu dāvanu!

Pastāvīgas ceļošanas alkas, jauni piedzīvojumi, eksotisku kultūru izzināšana – tas viss raksturo Strēlnieku. Viņš nav dzimis, lai sēdētu mājās, bet lai iekarotu jaunas valstis. Strēlnieka aktīvais prāts gandrīz pastāvīgi prasa jaunu pieredzi. Bet tajā pašā laikā viņi ir filozofi, vienmēr gatavi uzdot tādus nopietnus jautājumus kā "kāpēc es piedzimu?" un "kā mans ieguldījums var noderēt citiem?".

Neaizmirstiet, šīs zīmes simbols ir Kentaurs ar augstu paceltu loku un bultu. Un tas nozīmē, ka Strēlniekam nav pārāk augsti mērķi.

Dāmām

Asprātīgā un inteliģentā Strēlnieka meitene ir arī ļoti seksīga būtne. Un viņas seksualitāte ir īpaša ─ izsmalcināta! Viņai patīk eleganta apakšveļa un, ticiet man, viņa atpazīs franžu mežģīnes. Strēlnieka simbols ir Kentaurs, kas apzīmē izcilu fizisko formu. Viņa uzrauga savu figūru un cenšas uzturēt sevi labā formā, tāpēc dāvana sporta zāles abonementa vai fitnesa rokassprādzes veidā vienmēr ir apsveicama. Bet Strēlnieci var arī izaicināt, pajautājot, vai viņa nevēlas doties izjādē vai apgūt loka šaušanu? Dvēseles dziļumos par to sapņo visi Strēlnieki!  Kas attiecas par rotaslietām, derēs tās, kurām ir tirkīza krāsa. Indijā joprojām tiek uzskatīts, ka šim akmenim ir ārstnieciskas īpašības un tas palielina tā īpašnieka spēku.

Kungiem

Strēlnieks ir vīrietis, kurš gandrīz vienmēr ir ceļā, kas nozīmē, ka viņam vienmēr ir nepieciešams stilīgs sporta pulkstenis un stilīgs, kompakts ādas portfelis. Kā jau spēcīgs un atlētisks vīrietis, viņš vienmēr priecāsies par jaunām slēpošanas brillēm, golfa nūju, tenisa raketi un citu sporta aprīkojumu. Protams, ar pateicību tiks pieņemtas biļetes uz  Pasaules kausa izcīņas futbola spēli vai čempionu boksa cīņu.  Un viņš nekad neatteiksies apgūt ko jaunu, vēlams, neparastu, tāpēc droši piesakiet viņu Taizemes kulinārijas kursiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu