Ko uzdāvināt Ūdensvīram Ziemassvētkos? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

"Es" ir galvenais vārds Ūdensvīra vārdu krājumā. Kā iepriecināt individuālistus ar lielo burtu? Ir pietiekami daudz iespēju!

Neatkarīgas, radošas, inovatīvas personības — tas viss attiecas uz Ūdensvīriem. Viņi atzīst demokrātisku pieeju dzīvei, un viņiem nepatīk sociālās hierarhijas ideja. Lai gan lielākā daļa cilvēku dod priekšroku neizrādīt īpašu oriģinalitāti, šīs zīmes pārstāvji nemaz nebaidās šķist citiem dīvaini. Viņi to pat uzskata par godu, jo Ūdensvīriem ir savi panākumu kritēriji.

Romantika ar Ūdensvīru ir jautrs un aizraujošs piedzīvojums! Viņus var saukt par sapioseksuāļiem: inteliģence, tas ir tas, kas Ūdensvīram šķiet patiešām pievilcīgs.

Esiet pacietīgs un uzmanīgs! Tad jūsu iespēja iekarot Ūdensvīra sirdi būs pietiekami lielas.

Dāmām

Ūdensvīra meitene nav tāda kā visas citas. Un tas nav statuss sabiedrībā, bet gan dzīvesveids. Viņai nepatīk dabīgās kažokādas, taču viņu iepriecinās kažoks no mākslīgās kažokādas košās, pat ļoti spilgtās krāsās. Viņai patīk T-krekli ar provokatīvām apdrukām un saukļiem. Tieši starp Ūdensvīriem vairums veģetāriešu steidzas uz grāmatnīcu pēc “īpašo” recepšu grāmatas. Ūdensvīra lēdija ir radoša un ar oriģinālām idejām. Tātad tieši viņai ir nepieciešama izcila dizainera soma, lai visi radošumam nepieciešamie aksesuāri vienmēr būtu pa rokai.

Viņas akmens ir ametists. Senie ēģiptieši ametistu sauca par hemagu, un šis akmens bija viņu inteliģences un koncentrēšanās simbols. Daudzi Ūdensvīri tic kristālu burvībai, tāpēc būtu labi konsultēties ar gemologu, lai izvēlētos viņai kulonu ar akmeni, kas kļūs par patiesi maģisku talismanu.

Kungiem

Šo zodiaka zīmi pārvalda Urāns. Urāns ir nākotnes planēta un viss, kas saistīts ar mūsdienu zinātni, izgudrojumiem, elektrību.Visu, kas attiecas uz zinātnes un tehnikas jaunumiem, Ūdensvīrs pieņems ar lielu pateicību. Jo neparastāks ir sīkrīks, jo labāk (vai tas būtu īpaši elegants viedtālrunis, viedais skaļrunis vai virtuālās realitātes ķivere, tam nav nozīmes). Starp citu, tiek gaidītas arī jaunas videospēles. Vai vēlaties dāvināt grāmatu? Derēs jaunākais visvairāk pārdotais zinātniskās fantastikas vai zinātniskās pop žanrs. Demokrātiskais Ūdensvīru raksturs ir neiecietīgs pret klasiku pat parfimērijā: viņi dod priekšroku ekstravagantām kombinācijām, bet visvairāk viņiem patīk smaržas ar sandalkoka, lavandas, jasmīna un eikalipta notīm.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu