Ko uzdāvināt Zivīm Ziemassvētkos? (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Zivis ir intuitīvi garīgi un radoši cilvēki. Ko viņiem uzdāvināt?

Zivis izceļas ar plašu iztēli un spēju notvert savu zemapziņu. Ļoti bieži viņiem ir diezgan labi attīstīta labā smadzeņu puslode, un viņi lieliski lasa citu ķermeņa valodu. Zivis lieliski pārvalda modi, dizainu, mākslu un kino. Zivīm ir arī nosliece uz mistiku, patīk dažādas meditācijas tehnikas. Viņām bieži tiek lūgts padoms, un līdzjūtīgās Zivis dažkārt tā iegrimst citu problēmu risināšanā, ka aizmirst par sevi.

Mīlestībā Zivis neskopojas ar emocijām: tās var būt sentimentālas, bet visnegaidītākajā brīdī palikt "aukstas". Zivis liek lielāku uzsvaru uz simboliku, nevis uz dāvanas vērtību.

Dāmām

Zivs dāmas ir patiesībā ļoti romantiskas. Viņām patīk mīlas dzeja, jo labā puslode ir iesaistīta poētiskās simbolikas atšifrēšanas procesā. Šīs meitenes ir radītas mīkstai, pūkainai trikotāžai: ziloņkaula krāsas, silts angoras džemperis varētu droši viņas iepriecinās. Zivīm patiks aromātisko eļļu komplekti un vispār viss, kas saistīts ar vannošanās rituālu - biezie frotē dvieļi, mīksti peldmēteļi. Reizēm Zivs meitenei ļoti nepieciešams atpūsties, un viņa būs ļoti pateicīga par lavandas aromātiskajām svecēm, kas palīdzēs relaksēties vai jogas paklājiņš, uz kura viņa varēs mierīgi meditēt. Ja plānojat iepriecināt ar rotaslietām - viņas akmens ir akvamarīns. Savulaik to jūrnieki izmantoja aizsardzībai garos ceļojumos, un senie filozofi uzskatīja, ka šis akmens palīdz tā īpašniekam atrast pareizo dzīves virzienu.

Kungiem

Zivju vīrieši ir ļoti radoši un jūtīgi. Viņi dievina fotogrāfijas mākslu. Šo zīmi pārvalda Neptūns – mākslas un mūzikas planēta. Tāpēc dāvana noteikti var būt kāds mākslas darbs vai literatūra par kādu no mākslām. Zivis mīl ceļot, tāpeč dāvanā var būt ceļvedis, čemodāns vai pat avio biļetes. Zivīm nebūs iebildumu arī pret vannas aromātisko sāls komplektu un omulīgu peldmēteli. Izvēloties viņam parfimēriju, pievērsiet uzmanību smaržām ar jūras, ozona, citrusaugļa un ciedra notīm. Ar tādām tavs partneris noteikti jebkurā vietā jutīsies kā zivs ūdenī!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu