Rīgā atļauj atrasties uz atsevišķu ūdenstilpju ledus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Zemledus makšķernieki Baltezerā. Ilustratīvs attēls
Zemledus makšķernieki Baltezerā. Ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

No ceturtdienas, 30.decembra, būs atļauts atrasties uz atsevišķu ūdenstilpju ledus Rīgas administratīvajā teritorijā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Aizliegums atrasties uz ledus neattieksies uz Bolderājas karjeru, Bābelīti, ūdenstilpēm Vladimira Kudora parkā.

Tāpat varēs atrasties uz ledus arī Ķengaraga dīķī, taču aizliegums saglabājas uz zonu 70 metrus no Daugavas ietekas.

Tāpat aizliegums atrasties uz ledus vairs neattieksies uz Vecdaugavas posmu no Vēlavu ielas 3a līdz Vēdzeļu ielai 4, Kojusalas grāvja posmu no Austuves ielas 5a līdz Krasta ielai 97a, Ķīšezera posmu no Ostas prospekta 11d līdz Ezermalas ielai 24/26 - ne tālāk kā 100 metrus no krasta līnijas, no Ezermalas ielas 10b līdz Mārkalnes ielai 20 k-7 - ne tālāk kā 100 metrus no krasta līnijas un no Jaunciema gatves 240 līdz Jaunciema gatvei 167d - ne tālāk kā 100 metrus no krasta līnijas.

Uz ledus drīkstēs atrasties arī Juglas ezera posmā no Ulža ielas 21 līdz Mākoņu ielai 1a - ne tālāk kā 200 metrus no krasta līnijas.

Ņemot vērā mainīgos laikapstākļus un iespējamību, ka neveidojas pietiekami izturīga ledus kārta, joprojām ir aizliegts atrasties uz pārējo pilsētas teritorijā pieejamo publisko ūdenstilpju vai to daļu un Rīgai piegulošās jūras piekrastes publisko ūdeņu ledus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu