Volvo iegūst YouTube atskaņošanas iespēju (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Volvo

Atspoguļojot Volvo Cars un Google partnerības saišu pastiprināšanos, automašīnās ar iebūvētu Google pakalpojumu kompleksu kļūs pieejama YouTube video atskaņošana.

YouTube būs pirmā video platforma, kas tiks piedāvāta un pieejama lejupielādei Volvo automašīnās pakalpojumā Google Play. Šis ir sākums video straumēšanas iespējošanai automašīnās.

Tas nenozīmē, ka turpmāk varēs vairs neskatīties uz ceļu, bet gan baudīt mīļākos Adeles vai Weeknd videoklipus. Šī funkcija Volvo skatījuma primāri noderēs tālākos ceļojumos ar elektroauto, kad ik pēc noteikta veiktā attāluma ir nepieciešams ieturēt zināmu pauzi bateriju uzlādes stacijā. Tā tad attiecīgi varētu būt ideāla brīvā laika pavadīšana, skatoties tiešraides, ziņas, pārraides vai sava iecienītākā satura veidotāja jaunāko videoklipu. Tāpat ar video var pakavēt laiku, ja ilgāku brīdi jāpagaida kāds līdzbraucējs.

Kā jau minēts, video funkcija nebūs pieejama, kamēr auto atradīsies kustībā. Tā nedarbosies arī pie jebkāda minimālā ātruma; YouTube klipus varēs skatīties tikai tad, kad auto stāvēs.

Volvo Cars galvenais produktu speciālists Henriks Grīns norāda, ka ar YouTube un citiem nozīmīgiem straumēšanas pakalpojumiem, kas drīzumā kļūs pieejami, elektromobiļa lietošanas nianses, jo īpaši uzlādes pauzes vairs nešķitīs kā nepatīkama blakne vai pat problēma. Rezultātā ar elektroauto specifiku sadzīvot kļūs vieglāk.

Papildus video atskaņošanai Vovlo Cars un Google ziņo, ka drīzumā automašīnās varēs lejupielādēt navigācijas lietotnes, piemēram, Sygic un Flitsmeister, uzlādes lietotnes, piemēram, Chargepoint un Plugshare, un stāvvietas lietotnes, piemēram, SpotHero un ParkWhiz, ja tādas būs pieejamas.

Video atskaņošanas ieviešana sakrīt ar apņemšanos izveidot plūdenu savienojamību starp Volvo automobiļiem un ierīcēm ar Google Assistant, kas būtībā arī pašas mašīnas pārvērš viedierīcēs.

Foto: Volvo
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu