"Modes skrējiens" meklē jaunus dalībniekus un topošos stilistus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Izklaides un stila raidījums "Modes skrējiens" sāk gatavošanos jaunajai sezonai, kas skatītājus pārsteigs ar jauniem noteikumiem un pavērsieniem. Jaunajā sezonā tiek aicināti pieteikties visi, kas vēlas izzināt to, kas viņiem piestāv vislabāk, kā arī jaunie stilisti, kuri vēlas apliecināt savas prasmes profesionāļu modes ekspertu acīs un cīnīties par naudas balvu.

Arī šajā "Modes skrējiena" sezonā raidījuma koncepts paliek nemainīgs – piemeklēt dalībniekiem atbilstošāko vizuālo tēlu, kuru vērtē modes eksperti Anita Altmane un Dāvids. Šīs sezonas jaunums būs trīs stilistu pievienošanās dalībniekiem, tādējādi izveidojot trīs komandas. Stilisti ne tikai izveidos dalībnieka jauno tēlu atbilstoši raidījuma tematikai, bet arī sacentīsies par vietu pusfinālā un finālā, kur cīnīsies par uzvaru sezonā un naudas balvu.

Aicina pieteikties ikvienu, kuru interesē jaunākās modes tendences vai kas vēlas ko pamainīt savā koptēlā un saņemt vērtīgus stilistu padomus. Kā ierasts, dalībnieku vizuālo tēlu, ko būs izveidojuši jaunie stilisti, vērtēs pieredzējuši modes profesionāļi – modes māksliniece un stiliste Anita Altmane un modes mākslinieks Dāvids.

Taču šajā sezonā skatītājiem būs iespēja ne tikai sekot līdzi jauno stilistu gaumei un modes izjūtai, bet arī novērtēt šova vadītāju Anitas un Dāvida piedāvātos tērpus. Jaunās sezonas skatītājiem tā būs iespēja redzēt dažādas stila interpretācijas par raidījuma tēmu un iedvesmoties arī savām stila pārmaiņām.

"Mēs aicinām pieteikties arī stilistus, kuriem būs lieliska iespēja iegūt atpazīstamību un pieteikt sevi šajā nozarē. Meklējam jaunos stilistus, kuri pabeiguši stila skolas un seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, kādas tiek piedāvātas veikalu kolekcijās, kā arī tādus, kuri uzskata, ka ļoti labi orientējas modē un grib pārliecināties, vai viņu modes izpratne ir pareiza. Tāpat mēs meklējam arī blogerus un jebkurus citus entuziastus, kuriem mode ir tuva un mīļa. Mēs aicinām nebaidīties, pieņemt jaunus izaicinājumus un būt radošiem!" aicina raidījuma jaunā producente Dita Torstere.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu