Bordāns vērtēs tieslietu iestāžu gatavību iespējamam Covid-19 uzliesmojumam (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien, 19.janvārī, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns darba vizītē apmeklēs Valmieru, lai pārliecinātos par tieslietu iestāžu gatavību iespējamam Covid-19 uzliesmojumam, pavēstīja tieslietu ministra preses sekretārs Andris Vitenburgs.

Lai nodrošinātu tiesu darba nepārtrauktību arī Covid-19 saslimstības iespējamā pieauguma gadījumā, nepieciešamo rīcību tieslietu ministrs apspriedīs ar Vidzemes rajona tiesas priekšsēdētāju Jāni Grīnbergu un Vidzemes apgabaltiesas priekšsēdētāju Modri Lapiņu.

Attālināto tiesu sēžu organizēšanu un dažādu procesuālo darbību veikšanu ar ieslodzīto iesaisti un tam nepieciešamo tehnisko aprīkojumu Bordāns pārrunās ar Valmieras cietuma priekšnieku Andri Bašķi, savukārt videokonferences režīmā sazināsies arī ar Cēsu audzināšanas iestādi nepilngadīgajiem.

Plānots, ka vizītes laikā tieslietu ministrs apmeklēs Valsts probācijas dienesta Valmieras nodaļu, kur tiksies ar tās vadītāju Lauru Pētersoni un Vidzemes reģiona teritoriālās struktūrvienības vadītāju Moniku Miglāni.

Valmieras novada pašvaldībā ministrs tiksies ar domes priekšsēdētāju Jāni Baiku ("Valmierai un Vidzemei") un viņa vietniekiem Jāni Olmani ("Valmierai un Vidzemei") un Gunti Gladkinu ("Valmierai un Vidzemei"), kā arī izpilddirektori Eviju Voitkāni.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu