Traģiskajā avārijā Ādažu novadā gājis bojā pašvaldības policijas auto vadītājs

CopyLinkedIn Draugiem X
Traģiskais negadījums Ādažu novadā.
Traģiskais negadījums Ādažu novadā. Foto: Aculiecinieka foto

Naktī no piektdienas uz sestdienu, 22. janvārī, Ādažu novadā, Tallinas šosejas 11. kilometrā, notika traģisks negadījums – autoevakuatora nostieptajās trosēs ietriecās Ādažu novada pašvaldības policijas automašīna "Škoda", kuras vadītājs gāja bojā notikuma vietā, bet vēl divi cietušie tika nogādāti slimnīcā, svētdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Viens cietušais ir autoevakuatora darbinieks, bet vēl viens - pašvaldības policists. LTV zināms, ka abi cietušie nogādāti Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā, taču pagaidām plašākas informācijas par viņu veselības stāvokli nav.

Kā vēsta raidījums, nelaime notika pēc tam, kad no ceļa nobrauca autobuss un tam pakaļ ieradās autoevakuators, kas bija izlaidis kāpsli un nostiepis metāla troses. Savukārt no Rīgas puses strauji braucoša automašīna "Škoda", kas ir Ādažu novada pašvaldības policijas patruļmašīna, ietriecās metāla trosēs un uzbrauca autoevakuatora darbiniekam.

"Sīkāk mēs neko nevaram komentēt, jo Valsts policija veic pastiprinātu izmeklēšanu. Mēs no savas puses veiksim dienesta iekšējo pārbaudi. Esam, protams, sazinājušies ar diemžēl bojā gājušā darbinieka radiniekiem. Esam viņus informējuši par šo bēdīgo vēsti," raidījumam sacīja Ādažu novada Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Gints Dzirkalis.

Raidījums ziņo, ka saistībā ar incidentu Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu.

CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu