Pavisam atklāti: kā ir nodarboties ar seksu astoņdesmit gados? (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Novecošana un slimības abus ir satuvinājusi. Annai bija resnās zarnas vēzis; Deividam ir mugurkaula stenoze un viņš pat ikdienā izmanto "staigulīti". Taču abi astoņdesmit gados ir apzināti turējušies pie kopīgas tuvības, radot atšķirīgu seksualitāti nekā tad, kad viņu ķermenis bija spēcīgs un elastīgs. Lūk, kā tas notiek... Lasot atceramies, ka mēs visi novecosim un tāpat alksim glāstu un tuvības!

Anna un Deivids savu seksa pieredzi uzticējuši "The New Your Times magazine": 

"Visbiežāk svētdienas rītos pēc kafijas un augļiem Deivids dodas uz viņu guļamistabu.

Viņš iedzer "Viagru", izlīdzina gultas pārklāju, iet dušā un, kad ir gatavs, sauc Annu. Viņu telefoni paliek virtuvē, suns aiz guļamistabas durvīm. Viņi samīļo un pieskaras viens otram.

Dažreiz viņi savstarpēji masturbē, ko viņi sāka darīt tikai pēdējā desmitgadē. Annai un Deividam ir daži vibratori, ko viņi regulāri izmanto, esot kopā.

Pat ar "Viagru" Deividam ne vienmēr var būt pilna erekcija, taču parasti viņiem ir dzimumakts neatkarīgi no tā. Dažreiz viņam ir "sausais orgasms", kad nav pietiekami daudz spermas, lai ejakulētu.

Misionāra pozīcija viņiem vairs neder – Dāvids ir pieņēmies svarā un būtu par smagu. Tā vietā viņš bieži guļ aiz Annas un liek vienu kāju starp viņas kājām, otru uz sievas sāna. Viņi pēta un izmēģina jaunas lietas.

Sekss esot brīvāks nekā 20 un 30 gadu vecumā, kad viņiem bija tik daudz atbildības un maz laika. Un tas ir dziļāk, jo viņi jūtas ciešāk saistīti. "Mēs gandrīz pazaudējām viens otru," sacīja Anna. Viņa uzsver, ka viņu attiecības nebūt nav ideālas; viņi daudz strīdas. Bet viņi ir pārvarējusi dažus pagātnes seksuālos šķēršļus un seksa laikā jūtas vairāk klātesoši.

Liela daļa no tā ir saistīta ar viņu apziņu, ka laiks iet uz beigām, kas liek tuvībai likties gluži svētai.

Tagad seksa beigās viņi, viens otru apskaujot, saka: ​​"Paldies Dievam, vēl vienu reizi!"

Pēc tam viņi gatavo vēlās brokastis un runā par bērniem, mazbērniem, viņu plāniem pārcelties uz mazāku māju. Viņi zina, ka sekss var arī pazust no viņu dzīves, jo viņi turpina novecot. Pienāks brīdis, kad kādam tas kļūs par sarežģītu vai sagādās diskomfortu. 

Gars ir gatavs, bet miesa kļūst vājāka.” 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu