Rūta Dvinska: manas baltās uzacis aizvien ir "jājamzirdziņš" citiem (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Rūta Dvinska
Rūta Dvinska Foto: publicitātes

Laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska ir atklāta, runājot par savu izskatu, tāpēc viņai nesagādā problēmas arī apspriest šo tematu, viņas vārdiem izsakoties, "mūžīgo jājamzirdziņu"! 

"Vēl joprojām regulāri saņemu replikas - hei, kur tev uzacis? Dažreiz atbildu: manējās aug uz kāju īkšķiem - jums tā nav?" žurnālā "Ieva" intervijā rotaļīgi stāsta Rūta Dvinska. "Ikdienā ar uzacīm tiešām neko nedaru, bet televīzijā un fotosesijās, protams, ir pilns make-up. Es nekad neizvēlēšos uzacīm permanento tetovējumu, jo man šķiet: kā - es nevarēšu, no rīta pamodusies, izvēlēties, ka šodien gribu šādas vai tādas uzacis? Katru ritu mosties un redzēt vienu un to pašu? Nē, es tā negribu! Tas nav par mani. Bet super, ja kādai tas der."

" Man patīk dāmas, kas spēj ar cieņu pieņemt savu izvēli, lai arī kāda tā būtu, - skaisti ļauties dabas procesiem vai veikt izmaiņas. Man ir mans ziemeļnieciskais bālums un vienkāršība, un to, manuprāt, mums arī ir jāmāk tā skaisti iznest pasaulē, jo visur tā nav! Visiem nav baltu uzacu, gaišu sejas pantu - tā ir mūsu lieta," intervijā runā Rūta. 

Vairāk lasi žurnālā "Ieva".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu