Neadekvāts šoferis gandrīz iebrauc viesistabā un pēcāk izplūcas ar aculiecinieku

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sestdienas, 15. janvāra, pievakarē Ulbrokā notika incidents ar Volvo, kura vadītājs nesavaldīja sava spēkrata stūri un ietriecās kādā privātīpašumā, gandrīz iebraucot mājas viesistabā.

"Mēs sēdējām, runājāmies. Pēkšņi tāds uzplaiksnījums un dārdi. Domāju, ka nesen bija vētra, varbūt ar to kas saistīts, kaut kas noticis. Un tas troksnis… Bet pēc tam palūkojāmies – lukturi tieši pie loga," notikušo TV3 raidījumam Degpunktā atstāsta mājas iedzīvotāja Ļuda.

Daudz netrūka, lai auto būtu ietriecies mājas sienā, taču Ļuda pieļauj, ka no šāda scenārija paglābis prāvais celms, kas atrodas tieši mājas stūrī un auto pret to atdūries. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ļuda arī atminas, ka kāds vīrietis saucis, lai mājas iemītnieki izsauc policiju, kamēr viņš tur Volvo vadītāju, kurš jau bija paguvis izkāpt no mašīnas. Viņš acīmredzot saprata, ka draud nepatikšanas, tādēļ mēģināja izsprukt, taču tas neizdevās – Volvo šoferim sekoja aculiecinieki, un ar vienu no viņiem tas pat iesaistījās konfliktā.

Jau pēc vīrieša aizturēšanas policisti noskaidroja, ka braucējs ir nolauzis ceļazīmi un izgāzis sētu. Tā kā vadītājs sūdzējās par veselības problēmām, viņš tika hospitalizēts, taču ar to tā vakara likstas viņam, visticamāk, nebeidzās, jo uz Volvo priekšējā pasažiera sēdekļa tika atrastas šļirces un tiek pieļauta iespēja, ka vīrietis pie stūres bija sēdies narkotisko vielu reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu