Sniega un apledojuma dēļ pirmdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pirmdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanas apstākļus pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Pirmdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas, Vidzemes, Valmieras, Jelgavas un Bauskas šosejām, kā arī pa Rīgas apvedceļu visā šo ceļu garumā.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Kalnciemam, no Anneniekiem līdz Blīdenei un no Skrundas līdz Kalvenei, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai, pa Liepājas-Rucavas šoseju, pa Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Izvaldai, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Stolbovkai, pa Grebņevas - Medumu šoseju, pa Kokneses šoseju, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Krāslavas, Madonas, Saldus, Talsu un Ventspils apkārtnes.

Sniegotos un slidenos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 93 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu