Solvita Kabakova: ikviena sieviete ir brīnišķīga tieši tāda, kāda viņa ir

Forums "Līdere"
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Foruma "Līdere 2021" atklāšanas uzrunā tā dibinātāja Solvita Kabakova uzsver, ka ikviena sieviete ir brīnišķīga tieši tāda, kāda viņa ir - autentiska un neatkārtojama, un galvenais uzdevums ir šīs īpašības sevī saskatīt un drošu soli doties ar tām uz priekšu dzīvē.

 "Tu esi piedzimusi. Divas nogurušas, laimīgas acis tevī raugās. Tās ir tavas mammas acis. Un tajās ir aizkustinājuma asaras, jo tu esi tik ļoti, ļoti maza, trausla, mīļa, bet pāri visam - perfekta. Un nav svarīgi, ka actiņas ir aizpampušas, pirkstiņi izmirkuši, mazās kājeles drebelējas... Tev nekas nav jāizdara, nevienam nekas nav jāpierāda. Tu vienkārši esi brīnišķīga. Tieši tāda, kāda esi. 

Paiet īss laika sprīdis - tev ir trīs gadi. Tu esi maza delvere, kas skraida pa māju ar neizsīkstošu enerģiju un dzīvesprieku. Tu skaidri zini, ko gribi. Tu darīsi visu, kas ir tavos spēkos, lai to sasniegtu. Tieši šajā vecumā ir mana meita. Kādu dienu viņa nostājas pie spoguļa, viņa ir pidžamā, matiņi izpūruši, mute ar šokolādi notašķīta, bet viņa ieskatās spoguļattēlā un saka: es esmu brīnišķīga. 

Bet kas notiek pēc tam? Pēc tam mazā meitene izaug liela. Viņa ir pieaugusi. Viņa vairs neskrien ar taureņiem pa pļavu. Viņa nepiesit kāju pie zemes, sakot, ka kaut ko ļoti vēlas. Viņa zina dzīvi. Ko nozīmē absolūta laimes sajūta un kādas ir skumjas, vilšanās. Un ko tagad viņa redz spoguļattēlā?

Viņa redz savu pieredzi. Savus sasniegumus, uzvaras, mazos noslēpumus, lielās atklāsmes. Viņa vienmēr tur redzēs savus vistuvākos cilvēkus, par kuriem sardzē viņa stāvēs mūžīgi. 

Un vēl tur ir tā rūpju rieva. Tur ir tās kļūdas, ko nav iespējams labot. Zaudējumi, kas nav atgūstami. Un sapņi, kas nav realizēti. 

Foto: Publicitātes foto

Forums "Līdere" nav par to, cik gudras, skaistas, veiksmīgas mēs esam. Forums ir par to, kā piecelties, ja ir gadījies pakrist. Forums stāsta par to, kā atrast gaišumu sirdī, kad liekas, ka apkārt viss satumst. Kur smelties spēku un drosmi, turpinot savu ceļu tad, kad ir patiešām ļoti grūti.

Forums "Līdere" ir par to, kā mazā meitene vēl joprojām dzīvo mūsos. Kā viņu uzmeklēt un kā sadoties rokās. Par to, kā skatīties uz sevi ar mīlestību, piedošanu, pieņemšanu un cieņu! Jo tu esi brīnišķīga tieši tāda, kāda tu esi!"

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2022",  "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2022. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu