Jūrmalā tiek meklēts autovadītājs, kas notrieca gājēju un aizbēga

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Gājējs, kas šķērsoja Raiņa ielu Jūrmalā, attapās mediķu transportlīdzeklī pēc tam, kad automašīna nebremzējot uzbrauca viņam virsū.

Iedzīvotāji, kas staigā pa šo ielu, nav pārsteigti par notikušo, jo pat paaugstinātā gājēju pāreja uz ceļa nepamudina auto braucējus samazināt ātrumu, ziņo TV3 raidījums Degpunktā. Pretējā ielas pusē atrodas Kauguru veselības centrs, uz kuru dodas tieši vecāka gadagājuma cilvēki

Elita, kas dzīvo Raiņa ielā, raidījumam atzīst, ka šajā vietā diezgan bieži autobraucēji mēdz pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus, uzņemt lielu ātrumu. Visi to nedara, bet daži gan. Biežāk tas novērojams agrās rīta stundās un vēlos vakaros.

“Ap pulksten 7.30 Jūrmalā, Raiņa ielā, pagaidām nenoskaidrots automašīnas vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu, iespējams, ar tumšas krāsas “Audi” markas spēkratu uzbrauca gājējam. Par notikušo Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un tiek skaidroti negadījuma apstākļi. Tāpat policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67086687 vai 110,” komentē policijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu