Nesen kādā Latvijas Televīzijas raidījuma “Panorāma” sižetā tika intervēts ekonomists Maksims Mironovs, kurš norādīja, ka sankcijām pret Krieviju būtu jāietekmē elite, nevis parastie iedzīvotāji. Un vajadzētu izveidot bezmaksas VPN, lai nabadzīgie krievi varētu brīvi piekļūt patiesas un objektīvas informācijas avotiem. Jo parastā krievu tauta jau neesot vainīga pie tā, kas šobrīd notiek, vainīga tikai elite.

Teikšu uzreiz un bez liekiem aplinkiem – krievu tauta notikušajā ir līdzvainīga, līdzatbildīga un ikkatru nākamo sankciju soli viņiem ir jāsaņem un jāizcieš kopā, gluži kā kopā tika pieļauta Putina saglabāšana pie varas un visas zvērības, ko šis nelietis savas dzīves laikā sastrāadājis.

Šis ir laiks, kurā daudziem patīk arvien aktīvāk pieminēt “labos krievus” un lēnām jau priekšlaicīgi sākt just līdzi nabaga krievu bērniem, kurus taču arī skars sankcijas, un tas neesot pareizi. Piedodiet, atvainojiet – šo pašu nabaga bērnu tēvi tieši šobrīd šauj, spridzina un nogalina ukraiņu bērnus, sievietes un vīriešus. Un ar tankiem brauc pāri pensionāru vadītām automašīnām.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X