Nakts aizsegā no sētas "aizdzen" auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Visai negaidītu rītu piedzīvojusi mārupiete, trešdien no rīta savā pagalmā ieraugot tukšu vietu bez automašīnas. Kristīne nodomājusi – vai tiešām aizmirsusi mašīnu vakar pie veikala vai kādā stāvlaukumā? Bet pēc dažām sekundēm jau saprata, ka šāda versija nav iespējama, vēsta TV3 raidījums Degpunktā.

“Pamodāmies plkst. 6.50. Pavasarī mūs pārsteidz sniegs un skatos, ka auto nav. Vārti ir atvērti, un auto nav. Redzējām auto pēdas,” stāsta Kristīne.

Kristīnes vīrs stāsta, ka Zvaigžņu ielu garnadži ir noskatījuši un zādzība ir bijusi plānota. Tāpēc par notikumu ir gatavi runāt publiski, lai aizbiedētu zagļus un turpmāk ielas iedzīvotāji varētu naktīs gulēt, nesatraucoties par savu īpašumu: “Līdzīgs gadījums ir bijis. To mums pastāstīja kaimiņi un apliecināja arī policija, ka 23. martā arī bijusi zādzība.”

Sievietei ir sava versija, kā notikusi zādzība. Arī kaimiņš nācis talkā ar informāciju, kas varētu palīdzēt, nododot savas mājas kameras ierakstus.

“Izskatās, ka zagļi ir devušies gar sētu, pārlēkuši pāri metāla žogam, un pēc pēdām sniegā šķiet, ka cilvēki ir bijuši divi,” norāda Kristīne.

Kristīnes kaimiņš, kas palīdzējis ar ierakstiem no savas video novērošanas kameras, pastāsta, kā viņš bruņojas pret nelūgtiem visiem: “Man ir novērošanas kameras, kas ir reaktīva sistēma. Droši vien papildus vajadzētu uzlikt signalizāciju uz vārtiem un garāžas durvīm. Ideālā gadījumā kaut kādas izsekošanas ierīces ielikt automašīnā.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu