Saseksas hercogiene kļūdaini uzzīmē Ukrainas karogu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Scanpix/AFP

Saseksas hercogiene Megana Mārkla (40) nedēļas nogalē piedzīvoja neveiklu misēkli – viņa tika iemūžināta, zīmējot Ukrainas karogu. Pēc tam izrādījās, ka karogs ticis atainots nepareizi. 

Svētdien Nīderlandē notika "Invictus Games" atklāšanas ceremonija. Tas ir starptautisks pasākums militārpersonām, kuras guvušas ievainojumus vai cieš no dzīves kvalitātes ietekmējošām saslimšanām. "Invictus Games" dibināja Saseksas hercogs princis Harijs, tādēļ šoreiz ceremonijā bija redzama arī Megana.

Pasākuma laikā hercogiene tikās ar bērniem, kuri apmeklēja ceremoniju. Pēc pasākuma publicētajos foto redzams, kā Megana uzmanīgi uzraksta vārdu "miers" uz dzeltenzilas gleznas, kas no pirmā acu uzmetiena izskatās pēc Ukrainas karoga. Tomēr ieskatoties redzams, ka hercogiene karogu apgriezusi otrādi - virs horizontālās zilās joslas redzama horizontāla dzeltena josla. Ukrainas valsts karogā ir zila josla virs dzeltenas joslas.

Neskatoties uz misēkli, pagājušajā mēnesī pāris paziņoja, ka ir veikuši ziedojumus neatklātā apmērā labdarības organizācijām, lai atbalstītu Ukrainas iedzīvotājus.

Invictus Games" atklāšanas ceremonijā princis Harijs un Megana apliecināja cieņu Ukrainas komandas drosmei, hercogienei izsaucoties: "Slava Ukraini! (Slava Ukrainai!)" Megana, kura tika uzaicināta uz skatuves, sacīja, ka visi domās ir kopā ar Ukrainas komandu.

Ukrainas komanda saņēma ovācijas un skaļus aplausus, kad sestdienas vakarā ieradās uz ceremoniju Hāgā. 

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu