Karaliene apžēlo! Saseksas hercogi tomēr aicināti piebiedroties "uz balkona" platīna jubilejā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Saseksas hercogs (37) un hercogiene (40) tomēr uzaicināti piedalīties karalienes Elizabetes II platīna jubilejas svinībās, raksta "Telegraph". Tas noticis pēc gandrīz divus gadus gaidītās Saseksas hercogu atkalredzēšanās ar karalieni Elizabeti II (95) Vindzoras pilī. 

Kā ziņo mediji, Saseksas hercogiem bijusi īpaši plānota slepena tikšanās ar karalieni Elizabeti II Vindzoras pilī. Tas noticis pa ceļam uz Nīderlandi, kurā hercogi atrodas joprojām, piedaloties "Invictus Games" pasākumos. Saseksas hercogi tikušies arī ar princi Čārlzu.

Pēc tikšanās ar savu vecmāmiņu, karalieni Elizabeti II Vindzorā princis Harijs publiski dalījies emocijās, sakot, ka tas bijis "lieliski". Viena no viņu apspriestajām tēmām esot bijušas spēles, kuras Harijs aizsāka 2014. gadā: "Viņai bija daudz ziņojumu Apvienotās Karalistes komandai, ko es jau esmu nodevis," BBC sacīja Saseksas hercogs. "Bija lieliski viņu redzēt. Esmu pārliecināts, ka viņa labprāt būtu šeit, ja vien varētu."

Un šķiet, ka šajā tikšanās reizē kara cirvis ir vismaz daļēji "aprakts", jo pāris ir uzaicināts 2. jūlijā būt kopā ar karalisko ģimeni uz Bekingemas pils balkona, lai vērotu "Trooping the Color".

Ja pāris nolems braukt uz Londonu, lai svinētu karalienes platīna jubileju, viņi piedalīsies tikai ģimenes pasākumos, tostarp stāvēs uz  balkona un kopā ar ģimeni apmeklēs pateicības dievkalpojumu Sv. Pāvila katedrālē.

Tomēr, ņemot vērā, ka viņi vairs neveic karaliskos pienākumus, viņi nedrīkstēs piedalīties pasākumā "Trooping the Color" vai ieņemt centrālo lomu jebkādos pasākumos, kas notiks platīna jubilejas laikā, ziņo "Telegraph".

Megana Lielbritānijā nebija bijusi kopš 2020. gada, kad pēdējo reizi kopā ar princi Hariju veica karaliskos pienākumus, bet pats princis ir atgriezies Apvienotajā Karalistē divas reizes: vectēva prinča Filipa bērēs 2021. gada aprīlī un vēlreiz, lai 2021. gada jūlijā kopā ar vecāko brāli princi Viljamu atklātu statuju viņa mātes princeses Diānas piemiņai.

Pārim, kurš 2020. gadā atteicās no karaliskās ģimenes pienākumiem, nav bijušas vieglas attiecības ar karalisko ģimeni, tāpēc tās fani ar aizrautību gaidīs platīna jubileju, lai uzzinātu, vai Saseksi piebiedrosies ģimenei svētkos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu