Papildināts ⟩ Daugavpilī meitene gūst smagas traumas pēc iespiešanas tramvaja durvīs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Daugavpilī kāda meitene guvusi smagas traumas pēc tam, kad viņa tika iespiesta tramvaja durvīs un vilkta pa zemi. 

Valsts policija Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Lāsma Kursīte informēja, ka 13.aprīlī plkst.14.21 policisti saņēma ziņu par ceļu satiksmes negadījumu, kurā cieta tramvaja pasažiere - 2012.gadā dzimusi meitene. Persona ar smagiem miesas bojājumiem tika nogādāta tuvākajā medicīnas iestādē.

Policijā par negadījumu sākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 21.nodaļu par noziedzīgiem nodarījumiem pret satiksmes drošību.

Pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aleksejs Vasiļjevs (LKS) šonedēļ preses konferencē informēja, ka domes vadība nosūtījusi pašvaldības kapitālsabiedrības AS "Daugavpils satiksme" valdes loceklim Sergejam Blagoveščenskim vēstuli ar lūgumu skaidrot situāciju. Pašvaldības izpilddirektorei Sabīnei Šņepstei uzdots tikt galā ar radušos situāciju.

Viņš apgalvoja, ka bērna dzīvībai nekas nedraud. "Sabiedrība vāc ziedojumus, lai sniegtu palīdzību meitenes ārstēšanai," minēja Vasiļjevs.

Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes loceklis Grigorijs Semjonovs atzina, ka meitenei ir daudz ādas bojājumu - brūces, zilumi. Dzīvībai svarīgi orgāni nav skarti. Meitenīte pēc negadījuma ārstiem skaidroja, ka viņai sāp labais plecs, un ārsti diagnosticēja pleca kaulu nobīdi.

"Galvenā problēma ir saistīta ar brūcēm, jo dažas brūces ir sasmērētas ar smiltīm, tramvaja eļļām un citiem materiāliem. Tās vairākkārt bija jāmazgā, un tas tiek darīts vēl joprojām. Kamēr tas nav izdarīts, brūces nevar sašūt," skaidroja Semjonovs.

Lai meitenīti nomierinātu, iespējams, ārsti uz pāris dienām viņu nosūtīs uz mājām. Bet, kad brūces būs tīras, tās varēs šūt, teica Semjonovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu