Kā ziemas dārzs pārvēršas ģimenes miera ostā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ikea

Kas ir neparastākā telpa, ko pārveidojuši “Manas mājas ar IKEA” dizaineri? Guļamistaba, studijas tipa dzīvoklis un pat mājiņa kokā – katrā projektā ir bijuši savi izaicinājumi. Tomēr vēl nekad pārveidojamā telpa nav bijusi tik neparasta kā šī. Tā ir virtuve apvienojumā ar oranžēriju, kā arī vieta, kur pulcējas visa ģimene. Interjera dizainerei Katrīnei būs jāpapūlas, lai pārvērstu šo vietu – telpu.

Augi noteikti ir galvenais elements, kas nosaka vietas raksturu pirms pārvērtībām. Augu kolekcija ir tik liela, ka Margita vairs neskaita, cik viņai to ir. Izvēlētās mēbeles atspoguļo ģimenes gaumi – viņiem patīk robustas un izteiksmīgas līnijas. Skaidrs, ka būtu žēl atbrīvoties no visām šīm mēbelēm, tādēļ Katrīnes uzdevums būs esošā interjera detaļas iekļaut jaunajā iekārtojumā. 

"Dažreiz, domājot par interjera izmaiņām, mēs domājam tikai par mēbelēm, bet aizmirstam par gaismu. Tomēr gaisma ir galvenais elements, kas telpu padara īpašu. Šajā telpā stikla sienas dod daudz dabiskās gaismas, taču tas nenozīmē, ka mākslīgais apgaismojums nav vajadzīgs. Kad ārā ir tumšs, telpu var nekavējoties padarīt mājīgu ar lampiņu virtenēm, stāvlampu vai iekaramo lampu virs pusdienu galda," izsakās interjera dizainere Katrīne.

Skaties pārvērtības video!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu