Račko: es jautāju vīram, vai tev nav bijusi vēlēšanās ar arī citu sievieti būt...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Karīna Račko
Foto: Karīna Račko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pazīstamā latviešu erotisko bestselleru autore Karīna Račko publiski izsakās par neticību kaislei pret tikai vienu partneri. Uzzini, kāpēc viņai neiespējams un neloģisks  šķiet solījums “mīlēt, līdz nāve mūs šķirs”!

"Man jautājums par to, kā atdzīvināt kaisli, ļoti nepatīk, jo man liekas, ka cilvēki par to feiko. Nav godīgi apgalvot, ka viss var būt kā sākumā. Tas nav iespējams, tā nevar būt. Tu, protams, vari izmēģināt visus tos knifus - attālums, lai vari sailgoties, seksīga apakšveļa, ceļojumi, viesnīcas - jā, bet attiecības jau paliek citā kvalitātē," uzskata rakstniece atklātā sarunā ar Valdi Melderi sarunu šovā "Kad viņas satiekas".

Karīna uzskata, ka nevajag mēģināt noturēt interesi sievietei. Viņa pat atzīstas, ka ir jautājusi vīram, vai viņam nav bijusi interese būt ar kādu citu sievieti. "Mēs esam kopā 10 gadus, un tas ir ok, ka pajautāju, vai viņam ar mani pietiek vienu. Vai es esmu viņam pietiekama," atklāta ir Karīna Račko

Rakstniece arī tālāk raidījumā atklāj savu pārliecību: “Nav iespējams un arī nebūtu godīgi prasīt no cilvēkiem, lai viņu erotiskā interese par partneri gadiem ilgi saglabātos nemainīgi augstā līmenī. [..] Tikpat neiespējams un neloģisks, viņasprāt, ir solījums “mīlēt, līdz nāve mūs šķirs”. Katrs cilvēks nemitīgi mainās, attīstās pa savam, un mums pat nav tiesību prasīt, lai viņš visu mūžu ir tāds, kādu mēs iemīlējām."

Kā domā tu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu