Kardašjana sabojājusi slaveno Merilinas Monro kleitu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Jau ziņots, ka svinīgākais "Met Gala 2022" vakara tēls, kas izraisīja visvairāk sarunu un strīdu, bija realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas "kailā kleita", kas senāk piederējusi nevienam citam kā dīvai Merilinai Monro. Tagad tapis zināms, ka pēc kleitas īres, kuras līgumsumma tā arī netika atklāta, tā atgriezta sabojāta!

Kimas kleita ir viens no ikoniskākajiem tērpiem modes vēsturē, taču tikai pateicoties tās iepriekšējai kleitas īpašniecei dīvai Merilinai Monro. Blondīne to valkāja 1962. gada 19. maijā, dziedot Happy Birthday Mr President prezidentam Džonam F. Kenedijam 45. dzimšanas dienā. 

"Es ļoti cienu šo kleitu un to, ko tā nozīmē visai Amerikas vēsturei," viņa sacīja žurnālam Vogue pirms ballītes. "Es negribētu tajā sēdēt vai ēst - es nekad neriskētu to sabojāt."

Tērps pēc pasākuma tika nodots ķīmiskajā tīrītavā un tagad jau atrodas muzejā, tomēr vērīgākie eksperti uzreiz pamanījuši kleitas nepilnības.

Redzams, ka kleita vietām saplīsusi pa vīlēm, kā arī vairākās vietās nobiruši dekoratīvie kristāli. Vai tiešām Kima Kardašjana, nostaigājot pāris metrus pa sarkano paklāju, spēja sabojāt leģendāro tērpu? 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu