Robežsardze trešdien apturējusi 19 robežpārkāpējus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Trešdien, 15.jūnijā Valsts robežsardze (VRS) uz ārējām Latvijas robežām konstatējusi 19 robežpārkāpējus, informēja VRS.

Grebņevas un Rīgas lidostas robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta Krievijas pilsonim, kuram nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, kā arī pa vienam Moldovas un Gruzijas pilsonim, kuriem ir aizliegts ieceļot un uzturēties Šengenas zonas valstu teritorijā. Visas trīs personas atgriezta uz izceļošanas valsti.

Grebņevas, Silenes un Rīgas lidostas robežkontroles punktā konstatēti arī divi Ukrainas un pa vienam Moldovas un Baltkrievijas pilsonim, kas bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Šīs personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Lidostas robežkontroles punktā apturēti trīs uz Lielbritāniju lidojoši Latvijas pilsoņi, kuru dokumenti nebija derīgi izceļošanai uz šo valsti. Personām liegta izceļošana no Latvijas.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti vienam Krievijas pilsonim.

Savukārt par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā robežsargi saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 27 personām - deviņiem Baltkrievijas, sešiem Latvijas, pieciem Krievijas, diviem Kazahstānas un pa vienam Moldovas, Grieķijas, Kirgizstānas, Serbijas un Vācijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu