Otrdienas horoskops: 5. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 5. jūlijam.

AUNS

Laiks jaunam izrāvienam. Pastāv iespējas paspīdēt sabiedrībā, iegūt domubiedrus un kompanjonus jauniem projektiem. Aunam piestāv būt pirmajās rindās.

VĒRSIS

Būs čakli jāstrādā un jāuzņemas atbildība. Tajā pašā laikā var nākt kāds finansiāli izdevīgs piedāvājums. Jātiek skaidrībā, ko tu vēlies - strādāt citu labā, vai sākt savu biznesu.

DVĪŅI

Radošas idejas, kas gūs piekrišanu. Ja gatavojies jauniem projektiem, tad izvērtē, ar ko kopā tajos darbosies. Var nākties saskarties ar intrigotājiem.

VĒZIS

Iespējas satikt cilvēkus, ar kuriem izdosies ilgtermiņa sadarbība. Vienīgi jāuzmanās no strīdiem, kas var rasties darba procesā. Liec lietā savas diplomāta spējas.

LAUVA

Ja rodas neprognozējamas situācijas, saglabā mieru. Soli pa solim svarīgos jautājumus atrisināsi. Kur netiksi galā ar loģiku, tur palīdzēs intuīcija.

JAUNAVA

Garastāvoklis mainīgs, tāpēc turies tālāk no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem, neiesaisties strīdos, bet koncentrē spēkus darbam. Pienākumi būs nopietni un atbildīgi.

SVARI

Intuīcija un spēja uztvert cilvēku noskaņojumu ļaus labi orientēties visdažādākajās situācijās. Bet, ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, tad kārtīgi jāsagatavojas.

SKORPIONS

Ar ienākumiem arī būsi apmierināts un pēc labi padarīta darba vari sevi palutināt ar pirkumiem, ka priecē sirdi. Sekmīgs laiks arī mājsaimniecības preču iegādei.

STRĒLNIEKS

Pārāk labam būt nav labi - palīdzi ar mēru, jo tev pašam jādara savi darbi. Ir lielisks laiks ienākumu palielināšanai, satiksi sadarbībā ieinteresētus cilvēkus.

MEŽĀZIS

Strādāsi ar atdevi, jo būs skaidrs, kādi bonusi vēlāk gaidāmi. Var uzrasties jauni darījumu partneri ar interesantu piedāvājumu. Sekmīgs darbs komandā.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīgs laiks darīšanās ar ārzemēm un interesantiem sadarbības projektiem. Taču pievērs uzmanību tam, kādu labumu no tā gūsi. Kādam ar citām zemēm sasaistīsies sirdslietas.

ZIVIS

Šodien atradīsies dažādu notikumu epicentrā un tas radīs pozitīvas emocijas. Darbu daudz un, ja šķiet, ka atalgojums nav adekvāts, tad jārunā, ir iespējas palielināt ienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu