Kurām zīmēm šonedēļ spīd veiksme naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Nedēļas horoskops no 11. līdz 17. jūlijam.

AUNS

Lieli plāni, bet viens jau nevar kalnus gāzt, tāpēc jāmeklē domubiedri. Turklāt tādi, kas spēj ne tikai sekot idejai, bet arī izprot praktisko pusi un draudzējas ar budžeta „ekseli”. Jebkuras ieceres dzīvotspēju vajag pārbaudīt no nepielūdzamās skaitļu pasaules pozīcijām. Ar naudu rīkojies apdomīgi – netērē par niekiem, neaizdod un neaizņemies. Mājās daudz pienākumu, bet visu darīsi ar prieku. Ģimenes lokā dzirkstīs pozitīvas emocijas, joki, sirsnīga domu apmaiņa. Brīvajiem ļaudīm dažādas pārdomas par sirdslietām.

VĒRSIS

„Kas velk, tam krauj,” ir tāds tautas teiciens. Un kurš gan vēl atbildīgāk izturēsies pret pienākumiem un strādās nepaguris, tad, kad citi jau devušies mājās vai brīvdienās? Tu jau neskaitāmas reizes esi parādījis savas augstās darba spējas un atbildīgo attieksmi, tāpēc šonedēļ pavērtē vai kāds nevēlas tev uzkraut pārāk daudz darbu. Ir jāprot pateikt striktu „nē”, kad tas nepieciešams. Visu pasaules naudu nav iespējams nopelnīt. Patlaban ir lielisks laiks ceļojumiem, izbraucieniem, jauniem iespaidiem un arī mīlestībai.

DVĪŅI

Laime nav naudā, bet stabilitātes sajūtu tā tomēr sniedz. Ir ļoti piemērots brīdis, lai domātu par ienākumu palielināšanu. Tu esi komunikācijas virtuozs un šis talants jāliek lietā. Kādā pasākumā var būt iespējas satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, kas vēlas sadarboties. Vari prezentēt idejas, rakstīt un iesniegt projektus. Pats ar savu darbošanos būsi apmierināts un citi arī. Dienas trauksies kā ar vēja spārniem, un, skat’, jau klāt brīvdienas ar dažādām saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm. Daudz sarunu, smieklu un pozitīvisms.

VĒZIS

Būsi uz iedvesmas viļņa un gatavs doties uz priekšu. Jauni plāni, jaunas ieceres un veiksme. Var rasties iespējas noslēgt izdevīgus darījumus un izveidot kontaktus, kas nesīs ienākumus nākotnē. Materiālais stāvoklis bažas nerada, tomēr labāk atturēties no lieliem pirkumiem līzingā vai kredītsaistībām. Brīvajā laikā ģimenes pienākumi un saimniecības darbi. Vēzis ir dzimtas pavarda sargātājs un allaž rūpējas par tuviniekiem. Sarīko radu saietu, sazinies ar savējiem svešatnē. Laiks arī domāt par ziemas krājumiem saldētavā vai pagrabā.

LAUVA

Darbā vai biznesā notikumi mainās kā krāsainie stikliņi kaleidoskopā, un neparedzēti apstākļi var būt stiprāki par tavām iecerēm. Ja kaut kas neizdodas, kā plānots, paņem pauzi un nogaidi, nav vērts šķiet enerģiju, ja viss kā pret kalnu. Vajadzētu arī atrast kādus brīžu vienatnei, lai sakārtotu domas. Garas pastaigas dabā vai meditācijas palīdzēs. Cita starpā svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, jo solītāju saldās mēles var pievilt. Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc, satiecies ar draugiem un izbaudi vasaras bezrūpību.

JAUNAVA

Atbildīgam cilvēkam atbildīgi pienākumi. Tev piemīt stratēģa dotības, tāpēc sadali darbus. Katram kolēģim vai biznesa partnerim savs darāmais un katram ģimenē savi pienākumi. Ja kādā brīdī nolaižas rokas, tad sazinies ar draugiem – viņi palīdzēs uzšķilt optimisma dzirksti. Patiesībā dzīve ir skaista un vasara iedvesmo. Brīvajā laikā darbu uz mājām nenes, jo kad tad vēl baudīt dzīvi, ja ne tagad? Vasaras vakariem ir reibinoša smarža un sirds notīs kā pļavas zieds liegā vējā. Dzīve gatavo tev romantiskus piedzīvojumus. Vajag tikai ļauties.

SVARI

Klāt ir zvaigžņu stunda. Darbā vai biznesā augstu tiks novērtētas tavas idejas un ir lieliskas iespējas pieteikt sevi jaunam amatam. Vai arī meklēt citu darbu, kas sniedz lielāku gandarījumu. Varbūt pat jāmaina darbības joma. Iespējas var rasties gluži negaidot, tikai nedrīkst nobīties, šaubīties svārstīties. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti. Brīvdienās apmeklē kādu amatnieku tirdziņu un palutini sevi ar skaistumlietām vai interjera priekšmetiem mājoklim. Attiecībās risināmi svarīgi un nopietni jautājumi.

SKORPIONS

Dažādi interesanti plāni un ieceres, taču vasaras atvaļinājumu laikā diezgan grūti atrast domubiedrus vai sadarbības partnerus. Dažu brīdi šķitīs, ka dzīve pavisam apstājusies, taču visam savs laiks. Noglabā idejas failā vai blociņā, lai neizkrīt no prāta, un pagaidām nestāsti par tām citiem. Kad iekrīt brīvs brīdis, dodies atpūsties pie jūras, kur saule un vējš sniedz bezgalīgu brīvības sajūtu. Prieku sagādās arī laivošana, makšķerēšana, brauciens ar rodeļiem vai citas aktivitātes. To laikā var uzšķilties kādas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Vajag pārmaiņas!... Strēlnieks nevar dzīvot rutīnā, tā atņem spēkus un optimismu. Ja jūti, ka vajag rīkoties, tad dari tā. Lielisks laiks finanšu jautājumiem. Kāds izdomās jaunu biznesa projektu, kāds mainīs darbus vai tiks pie algas pielikuma vai prēmijas. Tikai nevajag uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas lietas līzingā, jo pēcāk var būt tā netīkamā sajūta, ka tu cilvēks nopelni, bet banka visu laiku elpo pakausī. Nedēļas nogalē gribēsi ballēties, ielūgt draugus uz spirdzinošo vasaras kokteiļu vakaru un no sirds atpūsties.

MEŽĀZIS

Vairāk smaidi! Visi jau sen ir pamanījuši, ka esi nopietns un lietišķs cilvēks, kas spēj atrisināt vissarežģītākos jautājumus. Tevi ciena un atzīst par autoritāti, tāpēc nevienam nekas nav jāpierāda. Kāds joks, kāds smaids, kāds citiem izteikts kompliments komunikāciju darīs vieglu un tīkamu. Prāts var kļūt mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. No vienas puses labas iespējas peļņai, no otras – kaut kas nedaudz bremzējas. Nedēļas nogalē pievērsies privātajai dzīvei. Ja tev ir otrā pusīte, gādā par saskaņu. Ja esi brīvs, iespējami raibi vasarīgi piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis „puktīgs”, jo tev svarīgi jautājumi nevirzīsies uz priekšu tik ātri, kā gribētos. Ir kā viss notiek, notiek... un tad pēkšņi tā, it kā avārijas bremzēšanas rokturis nospiests. Būtiskas problēmas nav gaidāmas, bet situācijas spēlēs uz nerviem. Reizumis noķersi sevi pie domas: varbūt jāmaina darbs vai nodarbošanās. Cita starpā prātā nāks interesantas idejas par peļņu. Nestāsti citiem, bet sāc rakstīt biznesa plānu. Brīvajā laikā risināmi dažādi jautājumi ģimenē, jāpalīdz radiem. Kāds nolems remontēt, kāds meklēt jaunu mājokli.

ZIVIS

Ir tik jauki burvīgos vasaras vakaros sapņainu skatu vērties tālumā un domāt par ideāliem. Jutīsies iedvesmots un izdomāsi daudz vērtīgu domu. Var uzrasties cilvēki, kam tavas ieceres šķiet saistošas un kas vēlas piedalīties procesos. Kāds gribēs sākt biznesu, kāds mainīt nodarbošanos, kāds ar sirdi un dvēseli iesaistīties labdarības projektos. Ieceres diez vai būs ienesīgas, taču svarīgs arī morālais gandarījums. Attiecību jomā tāds kā Argentīnas tango: strauja notikumu attīstība, flirts, kaislības un dažādi pagriezieni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu