Dženifera Lopesa ar Benu Afleku precas divās kleitās?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

Pagājušās brīvdienās (16.07.) viens otram jāvārdu Lasvegasā teica pēdējā laika "karstākais pārītis" - Dženifera Lopesa (52) un Bens Afleks (49). Tā kā šī diena bija ļoti gaidīta pāru fanu lokā, skaidrs, ka vēlamies zināt, kāda bija popdīvas un aktrises kāzu kleita. Izrādās - tādas bija divas!

Romantiskajā paziņojumā, kas tika kopīgots arī ar faniem sociālajos tīklos, dīva parakstās jaunajā vārdā - Dženifera Linna Afleka. Tāpat viņa atklāj, kas bijis abiem mugurā īpašajā dienā.

Kāzu dienā Dženifera bija tērpusies kleitā no kādas senas filmas, bet Aflekam mugurā bijusi žakete, ko "atradis savā skapī". "Mēs nolasījām savu zvērestu un devām viens otram gredzenu, ko nēsāsim līdz mūža galam. Dienas beigās, tās bija vislabākās iespējamās kāzas," faniem vēsta Lopesa.

Kā redzams Instagram foto, Lopesa Lasvegasas ģērbtuvē valkāja baltu teksturētu garu kleitu, kas bija pārī ar vienkāršu sudraba rokassprādzi un auskaru pāri. Viņa ieveidoja matus garās, vaļīgās lokās, bet grimā izvēlējās dūmakainu acu meikapu. Tā esot kāda ļoti sena kleita, ko Dženifera nezināmu apstākļu pēc ilgi glabājusi savā skapī.

Bet nedaudz vēlāk viņa foto redzama pārģērbusies citā kleitā - baltā, plecu atkailinošā kleitā ar caurspīdīgām mežģīņu piedurknēm. Viņa valkāja tos pašus auskarus un rokassprādzi, šoreiz koptēlam vēl pievienojot smalku kaklarotu un līgavas plīvuru. Modes pazinēji zina teikt, ka šī greznā kleita bija "Zuhaira Murada" roku darbs. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu