Vīrietim Bauskā par četrām zādzībām piemēro apcietinājumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki iepriekš sākta kriminālprocesa izmeklēšanas laikā atklāja, ka 1987. gadā dzimis vīrietis ir iesaistīts četrās zādzībās, kas šī gada jūnijā tika izdarītas Bauskā un Bauskas novadā. Kriminālprocesi ir nodoti kriminālvajāšanas sākšanai.

Vīrietis, kurš ir Bauskas novada iedzīvotājs, 8. jūnijā ap pulksten 20.30 ar nolūku izdarīt svešas mantas zādzību devās pie veikala Bauskā un no velosipēdu novietnes paņēma tur stāvēšanai novietotu melnu sporta velosipēdu, un aizbrauca.

Nākamajā rītā jau pirms 8.00 no rīta 1987. gadā dzimušais vīrietis, apzinoties savas rīcības prettiesiskumu un mantkārīgu tieksmju vadīts, Bauskā izsita kafejnīcas loga stiklu, iekļuva iekštelpās un nozaga kases aparātu, kurā atradās maiņas nauda, kā arī divas degvīna un vienu liķiera pudeli. Uzņēmumam tika nodarīts materiālais zaudējums 600 eiro apmērā. Tajā pašā dienā viņš devās uz Bauskas novada Īslīces pagastu, kur ar akmeni izsita privātmājas loga stiklu, iekļuva īpašumā, kur saplēsa glāzes, sienas flīzes un nozaga apģērbu, konjaku un mobilā tālruņa lādētāju, īpašniekam nodarot materiālo zaudējumu 460 eiro apmērā.

Pēc nedēļas, 16. jūnijā, vīrietis Bauskā vadīja automašīnu „Audi A4” un degvielas uzpildes stacijā iepildīja transportlīdzekļa degvielas tvertnē 39,76 litrus dīzeļdegvielas un aizbrauca nesamaksājot. Šajā noziegumā iesaistīto automašīnu 1987. gadā dzimušais vīrietis kopā ar savu paziņu nolaupīja 15. jūnijā Ķekavas novadā un 17. jūnijā Bauskā, bēgot no policijas, iebrauca Mūsas upē. Policijas darbiniekiem tajā pašā dienā visas mašīnas nolaupīšanās iesaistītās personas izdevās aizturēt.

1987. gadā dzimušajam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, kā arī visi četri uzsāktie kriminālprocesi par iepriekš minētajām zādzībām ir nodoti Austrumzemgales prokuratūrā kriminālvajāšanas sākšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu