Apkaunojoši: princis Harijs pieķerts, "kopējot" brāļa publisko runu (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/AFP/Scanpix

Karaliskās ģimenes eksperti ir pārliecināti, ka prinča Harija nesenajai runai Apvienoto Nāciju Organizācijas pasākumā ir pārsteidzoša līdzība ar pagājušā gada runu, ko Skotijā teicis viņa brālis - princis Viljams.

Princis Harijs uzstājies ar galveno runu ANO Ņujorkā, kļūstot par vienu no galvenajiem runātājiem Nelsona Mandelas piemiņai veltītajā sanāksmē. Saseksas hercogs stāstīja par Āfrikas lomu viņa dzīvē, minēja, kā 13 gadu vecumā viņš pirmo reizi kopā ar māti ieradies šajā kontinentā un kā pēc viņas nāves atkal meklēja mierinājumu tajā pašā vietā. Hercogs turpināja stāstīt, ka šis kontinents esot tas, kur viņš “saticis savus dvēseles radiniekus, kā arī savu sievu”. Viņš pieminēja princeses Diānas iepazīšanos ar Nelsonu Mandelu, kā arī minēja politiskos konfliktus, kritizējot ASV un citu valstu nostāju, kā arī runāja par vides katastrofu un notiekošo pandēmiju.

Sociālajos tīklos Saseksas runa tika atspoguļota diezgan plaši. Eksperti uzreiz pamanīja, ka Harijs nokopējis tekstu no prinča Viljama runas pirms gada. 

Princis Viljams Skotijā sacīja: "Tieši šeit, Skotijā, pirms 20 gadiem es pirmo reizi satiku savu Ketrīnu. Lieki piebilst, ka šis mirklis, kad jūs satiekat savu nākamo sievu, savu dvēseles radinieku, ieņem ļoti īpašu vietu jūsu sirdī."

Tāpat Viljams pirms gada bija runājis par savas  mātes nāvi, piebilstot: "Tumšajās sēru dienās es atradu savu mierinājumu Skotijā.”

Laikā, kad Saseksas hercogi parādījās ANO, protestētāji bija redzami ar uzrakstiem, kas aicināja hercogu un hercogieni "doties mājās". Viens no viņiem turēja zīmi, uz kuras bija rakstīts: “Mandela 27 gadus pavadīja aiz restēm Dienvidāfrikā. Mārkla 18 mēnešus pavadīja pilīs un pandēmijas laikā sūdzējās televīzijā. Kāpēc viņi vispār ir šeit?"

Foto: Reuters/ScanPix

Vēl sociālajos tīklos princis Harijs tika izsmiets par to, ka viņa runas laikā viņam gandrīz nebija klausītāju, Sapulču zāle bija "biedējoši tukša".

Turklāt daudzus samulsināja fakts, ka hercogiene visu pasākuma laiku nepārprotami kontrolēja hercogu, neļaujot viņam pat ieņemt pozu pēc paša vēlēšanās. No malas šķiet, ka visu kontrolē Saseksas hercogiene. 

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu