5 ķermeņa daļas, kas vienmēr nodos tavu vecumu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Sipa/Scanpix

Novecošana ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, no kā nav pasargātas pat slavenības, un, lai vai kā mēs pret to cīnītos, dažas pazīmes regulāri nodod mūsu patiesos gadus. Uzzini, kas ir problemātiskākās ķermeņa daļas, kas visstraujāk noveco, un ko darīt, lai paildzinātu jaunību?

Uzzini, ko par to domā "Cosmo"!

Kakls

Kakls ir viena no kustīgākajām ķermeņa daļām, tāpēc tas visātrāk “nolietojas”. Ja vēlies, lai kakls pēc iespējas ilgāk paliktu gluds, seko līdzi savai stājai, lai neveidotos krunkas. Otrs variants ir iemēģināt koriģējošās procedūras: fillerus, plazmaliftingu vai ultraskaņas liftingu.

Helēna Mirena
Helēna Mirena Foto: AFP/LETA

Rokas

Roku skaistumam dāmas velta daudz uzmanības, īpaši, ja mēs runājam par manikīru, taču tās tik un tā nodod mūsu vecumu. Varbūt tāpēc, ka tās netiek pareizi koptas? Pirmkārt, regulāri lieto saules aizsargkrēmus! Jā, jā, arī rokām. Otrkārt, veicot saimniecības darbus, izmanto darba cimdus, lai izvairītos no agresīvo tīrīšanas līdzekļu sastāva.

Acis

Āda ap acīm ir ļoti maiga un plāna, un par to ir jāsāk rūpēties jau no divdesmit gadu vecuma. Lai izvairītos no tumšajiem lokiem ap acīm, izmanto stimulatorus, kas veicina asinsriti: kompreses, ledus kubiņus vai produktus, kas satur kofeīnu. Atbrīvoties no “vārnu kājiņām” būs sarežģītāk, bet tev palīdzēs īpaši rūpīgi izmeklēti krēmi un salona procedūras, piemēram, mikrostrāvas terapija vai liftings.

Foto: EPA/Scanpix

Krūtis

“Savītušas” krūtis – tas ir ļaunākais sievietes murgs. Tas var notikt ne tikai sievietes vecuma dēļ, pastāv arī citi faktori, turklāt dzemdības un straujš svara zudums ir tikai daži no tiem. Lai krūtis ilgāk saglabātos tvirtas, regulāri jāveic dažādi krūtīm paredzēti vingrinājumi, lai stiprinātu muskuļus. Protams, ir arī cita metode – veikt krūšu korekcijas operāciju.

Foto: Reuters / Scanpix

Sejas ovāls

Kad tuvojas četrdesmit piecu gadu robeža, sejas ovāls neizbēgami sāk “izplūst”. Lai laicīgi novērstu šo problēmu, ir jāveic tam paredzēti sejas vingrinājumi, taču, ja situācija jau kļuvusi nekontrolējama, jāķeras pie drastiskākām procedūrām, kā piemēram, operācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu