Svētdienas horoskops: 24. jūlijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Dominik Demcak/ Shutterstock

Horoskops svētdienai, 24. jūlijam.

AUNS

Dziļas un dinamiskas kaislības. Sirds ilgosies pēc patiesām izjūtām. Dzīve attiecību jomā var nest kādas pārmaiņas, bet, ja esi nobriedis – tad maini situāciju pats.

VĒRSIS

Vislabāk jutīsies ar savu otro pusīti mājīgā atmosfērā, valdīs mīļums un harmonija. Vari ielūgt ciemos draugus, un svētdiena ar vasarīgiem kokteiļiem būs izdevusies.

DVĪŅI

Piemērots laiks visdažādākajiem saimnieciskajiem darbiem, sākot no telpu pārkārtošanas un beidzot ar āra teritorijas izdaiļošanu. Vakarā vajadzētu apdomāt jaunās nedēļas darbus.

VĒZIS

Sirdī ilgas pēc romantikas. Dodies uz randiņu un baudi dzīvi. Ja tev ir otrā pusīte, aizbrauciet uz kādu gleznainu Latvijas nostūrīti un baudiet divvientulību.

LAUVA

Pievērs uzmanību bērnu vēlmēm un vajadzībām. Varbūt atvasītēm nepieciešams tavs padoms vai atbalsts. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar nopietnu turpinājumu.

JAUNAVA

Ja esi ar kādu kopā, padomā, kā izdaiļot ikdienību un sarīko mīļotajam cilvēkam patīkamu pārsteigumu. Brīvajiem ļaudīm pēkšņa un intriģējoša iepazīšanās.

SVARI

Par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas, tikai jātiek skaidrībā ar to, ko pats vēlies no attiecībām. Pāriem vairāk vajag ieklausīties otrā un jāgādā par saskaņu.

SKORPIONS

Aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās. Brīvajiem ļaudīm mīlestība var nākt kā zibens no skaidrām debesīm, pāriem savukārt pārdomas par to, ko mainīt un darīt labāk.

STRĒLNIEKS

Plānosi mājās dažādus nopietnus saimnieciskos darbus, taču tie var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Ko vari, to atstāj uz vēlāku laiku – nevajag visu paveikt tūlīt un ar steigu.

MEŽĀZIS

Vasaras romantika ir skaista, tomēr attiecībām nepieciešams drošs pamats. Jātiek skaidrībā ar sevi, vēlmēm, ilgām un attieksmi. Tad daudz kas nostāsies savās vietās.

ŪDENSVĪRS

Uzklausi un atbalsti savas atvasītes, iedziļinies radinieku problēmās un esi līdzās mīļotajam. Brīvajiem ļaudīm jādodas sabiedrībā, kur iespējama interesanta iepazīšanās.

ZIVIS

Attiecībās siltas emocijas. Dalies izjūtās un pārdomās ar mīļoto cilvēku par svarīgāko. Ja esi attiecību sākuma stadijā, paej solīti pretī un izrādi simpātijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu