Saseksas hercogi jau atkal atsaka karalienei Elizabetei II

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Karaliene Elizabete II, kā jau katru vasaru, pavadīs augustu savā Skotijas rezidencē, Balmorālā. Tradicionāli karaliene šajā ilgajā atvaļinājuma posmā aicina pie sevis ģimenes locekļus, draugus, lai  neformālā vidē pavadītu kopā laiku. Šāds ielūgums ticis nosūtīts arī mazdēlam, princim Harijam, taču diemžēl ticis atraidīts...

Viņas Majestāte kādos no augsta datumiem bija ciemos ielūgusi arī Saseksas hercogus, lai kopā ar bērniem Ārčiju un Lilibetu visi varētu kopā ģimeniskā gaisotnē pavadīt pāris vasaras dienas. Kā raksta Dailymail.co.uk, karaliene pat likusi karaliskajam personālam sagatavoties Saseksas hercogu ģimenes uzņemšanai. 

Karaliene hercogiem pat bija nodevusi informāciju, ka Saseksas hercogiem nebūs jāpavada laiks kopā ar citiem karaliskās ģimenes locekļiem, piemēram, princi Čārlzu un princi Viljamu. Tomēr arī šī karalienes lojalitāte un smalkjūtība netika ņemta vērā un Saseksas hercogi ir atteikuši sirsnīgajam ielūgumam. Šī nav pirmā reize, kad Saseksas hercogi atsaka karalienes ielūgumiem - pirms tam šāda situācija izveidojusies uz Ziemassvētkiem. 

Lielbritānijas karaliene Elizabete II
Lielbritānijas karaliene Elizabete II Foto: Shutterstock

Pāris pēdējo reizi uz uz Balmorālu devās 2018. gadā. 

Harijs pēdējo reizi savu vecmāmiņu redzēja viņas platīna jubilejas laikā, kur abiem tika atvēlētas 15 minūtes, lai pabūtu kopā. 

Interesanti, ka platīna jubileja, kas ir publisks un ārišķīgs pasākums, Saseksas hercogiem bija svarīgāka par privātu audienci pie karalienes Elizabetes II Balmorālā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu